14.12.2013

TUNNELMAKUVA


VALONTALO: Tunnelmakuva kodin sisustukseen.

Clare Nolan neuvoo kirjassaan Sydamellä sisustettu, keräämään kuva-aineistoa tavoittelemasta tunnelmasta minkä haluat kodissasi vallitsevan. Olen koonnut Pinterestiin kuvia jo jonkin aikaa, mutta ajattelin esitellä koosteen myös teille, kertoakseni mitä tunnelmaa ajattelin lähteä meidän kodin sisustuksella hakemaan. 

Olen harras skandinaavisen tyylin ihannoija. Pidän vaaleista pinnoista, puusta ja luonnonmateriaaleista ja olen pintamateriaalejakin valitessa yrittänyt pysytellä tässä linjassa. Meillä on  valittu muun muassa puupaneelia ja kivipinnoitetta seiniin ja lattiaan on valittu vaalea saarniparketti. Haluan, että kotimme on sisustukseltaan skandinaavinen, moderni ja pelkistetty. Sisustusta olisi höystetty vintage-kalusteilla ja suomalaisella, ehkä myös afrikkalaisella käsityöperinteellä. Trendit joista pidän tällä hetkellä, ovat graafisuus ja marokkolainen muotokieli. Nämä kaksi inspiroivat minua etenkin tekstiilien muodossa ja toivon graafisuuden ja etnisyyden piristävän kotia esimerkiksi mattojen muodossa.

Värejä, joita kodissamme tulee näkymään ovat luonnonvalkoinen, musta ja harmaa, kirkas keltainen, pinkki ja rehevä punainen. Miten tämä kaikki tulee sointumaan yhteen, jää nähtäväksi. Joku viisas on joskus sanonut, että sisustaminen on alati muuttuva taideprojekti ja sitä se tulee olemaan myös minulle. Odotan innolla, että pääsen miettimään kotia huone huoneelta, ilman aikatauluja ja stressiä. Taideprojekti saa alkaa.


KUVAT │

Via: lineklein.blogspot.dk │www.altfordamerne.dk│Nikola Kragh Riis
Via: designfieldnotes.com 
Plywood Animals by Fermlivinfshop.com
Copper Shade, by Tom Dixon
Sali-matto by Anno
Black and white pillow, houzz.com


Pin It!

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä! Lämpimältä ja kotoisalta. Hei, blogissani on sinulle haaste. Vastaile jos pakkailuilta ehdit. ;) Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Yritän vastailla kunhan tämä hektisyys hieman rauhoittuu :D

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...