27.4.2013

N*A*A*P*U*R*I*N K*E*I*T*T*I*Ö

Meidän paritaloahan rakentaa sisarukset. Eli minun miehen siskon perhe asuttaa tulevaisuudessa talon toista päätyä. Sain jossain vaiheessa komennon suunnitella heidän keittiönsä toimintoja talotehdasta varten. Toivottavasti eivät anna sapiskaa, kun kerron heidän keittiösuunnitelmistaan myös tänne. Kyseessä on L-mallinen keittiö, jonka kalustettavaa seinäpintaa on yhteensä 7 metriä. Toiselle seinälle tulevat integroitu astianpesukone, kalusteisiin sijoitettava mikro, vesipiste, liesituuletin, induktiotaso ja uuni. Toiselle ikkunaseinälle jää tilaa  jääkaappi-pakastimelle ja työskentelylle. 


Toiminnot asettuvat keittiöön näin:


L-mallinen keittiö


Astianpesukone olisi  integroituna mikron alla.


Keittiöön mahtuu myös 6-istuttava ruokailuryhmä.

L-mallisen keittiön pohjakuva.

Sen enempää en tiedä heidän materiaalivalinnoistaan, mutta toivottavasti saan  laittaa ensi talvena kuvia valmistuneesta keittiöstä (jos, vaikka jokin kuvien ideoista olisikin eksynyt lopulliseen keittiöön ;). Suunnitteluhan on siitä mukavaa hommaa, että aina voi muokata ja vaihtaa mieltään. Mutta sitten, kun tulee se päätösten aika, niin mistä saada voima siihen? Ehkä päätökset tehdään vaan suunnattoman stressin alla, nimim. kokemusta on. Mutta onneksi vielä ei ole ostosten aika. Suunnitteluvaihe on ihanaa, eikö?Pin It!

4 kommenttia:

 1. Kovin vähän yläkaappeja. Eikö ihmiset omistakaan hirveästi kippoja ja kuppoja? Onnittelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän arveluttaa kommenttisi asiallisuus, mutta vastaanpa silti. On olemassa yläkaappi-ihmisiä ja alakaappi-ihmisiä. Itse kuulun jälkimmäiseen kastiin. Kaiken voi säilyttää myös vetolaatikoissa. Ja kuinka paljon niitä kippoja ja kuppeja täytyy oikein olla, jotta arki toimii... Mottoni on, vähemmän on enemmän.

   Poista
 2. Asialliseksi oli tarkoitettu. Minimalismiin minäkin varmaan jollain tasolla pyrin, mutta haaveeksi yleensä jää. Vaikea olisi nyt heivata suuri osa yläkaapeista pois. Jo nykyiseen vuokrakämppään tulo, jossa keittiökaappeja on vähemmän kuin vanhassa saati uudessa tulee olemaan, oli vaikeaa.
  Ja laatikostoista tykkään minäkin, kaikki alakaapit iudessa taitaa olla laatikostoja. Vannotin kyllä vaimolle, että kun täältä lähdetään, niin mitään turhaa ei enää mukaan tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karsiminen on helppoa muuttovaiheessa, asuessa sitäkin hankalampaa :) Tsemiä rakennusarkeen teillekin!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...