17.4.2013

P*O*R*A*A

Kun mies touhuaa "tompilla"( kuten poikani asian ilmaisee), pysyvät taulut kotona lattialla. Kellokin on tökätty valmiina olevaan koukkuun keittiössä. Pitää varmaan turvautua omatoimisesti autottoman, jokanaisen työkalukauppaan ja tilata porakone netistä. Oisko tässä hyvä? Kuva Verkter.fi.

Iskuporakone Bosch GSB 21-2 RE Professional + lisätarvikkeet
Meillä on kyllä koko vuokra-asunto täynnä reikiä ja koukkuja. Paras on ehkä tietokonepöydän takana, jossa on joskus ollut  televisio. Seitsemän harmaata metalliympyrää tuijottelee minua tälläkin hetkellä. Mutta hauskin rei'itys löytyy tästä. Se on  naama meidän makkarissa. Joku lapsi on nähnyt siinä myös jotain tuttua ja värittänyt "silmät" sinisellä. Tulee mieleen kiertokirje joka hauskuutti jonkin aikaa sitten facebookissa: " I see faces ewerywhere."


Mutta asiaan. Lataan huomenna ison kuvapläjäyksen meidän tontilta, jossa räjäytystyöt aloitettu. Olen lisännyt Valontalolle myös omat facebook-sivut, jotta voit kommentoida ja tykätä helpommin. Kiitos vain palautteesta, ystävät. Valontalo-blogia pääset lukemaan myös Omatalojen rakentajablogien kautta. Siis tervetuloa vanhat ja uudet lukijat. Kommentteja otetaan vastaan myös oikein mielellään, niin loppuu tämä yhden naisen monologi.

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Hih, muistan kyllä miten blogitaipaleen alulla turhautti kun tuntui että huutelee kuuroille korville! Kyllä se siitä, kohta niitä kommenttejakin alkaa varmasti sadella kun lukijamäärät kasvaa :)
    Mutta oikeesti, jaksatko sä sinne vuokrakämppäänkin laitella kuvia seinille ja sisustaa? Ihailen, ittellä ei varmasti olis moiseen puhtia :) Mukavaa kevättä teille, beibe! <3

    VastaaPoista
  2. En jaksa sisustaa, en :)Pojan huone on tykitetty angrybirds/cars/akuankka sekamelskalla ja verhot ovat joka huoneessa 10cm liian pitkät tai lyhyet. Haluasin vain pari koloa piiloon tuolla meidän olohuoneen taululla :D On muuten niin kolkko huone. Samoin hyvää kevättä sinne!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...