6.4.2017

Täydellinen elämänmuutos

Olin aina koulussa se, joka mieluummin piirteli vihkot täyteen, kuin olisi tehnyt säntillisiä muistiinpanoja. Minulle oli jo ala-asteella tärkeää valita sointuvat värikynät, joilla kirjoitella muistiinpanoja ja otsikoita. Sain aina käsitöistä ja kuviksesta hyviä numeroita - mutta miksi sitä ei osannut arvostaa silloin? Ei piirustustaito ollut se juttu, oikea koululainen kun oli hyvä matikassa, kielissä ja historiassa. Ei käsityötaidoilla voi pärjätä elämässä. Näin minä luulin, tai tätä meille syötettiin. Vaan pah, vähän minä tiesin! Toivottavasti tänä päivänä koulussa kehitetään niitä taitoja, joita lapsilla on synnynnäisenä.

Elämäni paras päätös, oli siirtyä vastikään sivutoimisesta yrittäjästä täyspäiväiseksi. Minut työllistää tällä hetkellä oma yritykseni EK; Emilia Karenina sisustussuunnittelu ja EK for kids -lastenhuonemallisto. EK on minun kolmas lapseni, jota olen kasvattanut rakkaudella ja harkiten, kohta kaksi vuotta. Nyt annan vaan tuulen johdattaa, sillä tässä työssä saan käyttää kaikkea sitä luovuutta joka minulle on synnynnäistä - piirtää, suunnitella ja luoda!

Kuvissa näkyy valmistamamme uniikki UNIAITTA-talosänky, sekä vanerinen NIMIVIIRI, josta on muuten arvonta käynnissä Instagramissa ja Facebookissa. Sieltä meidät löydät nimellä @ekforkids. Mukava olisi, jos kävisit kommentoimassa. Nimiviiri lisätään verkkokauppaan kevään aikana. Verkkokauppamme palvelee osoitteessa www.emiliakarenina.fi/shop.

Parin viikon päästä olemme mukana Kuopio Designmarketissa. Tervetuloa moikkaamaan myyntipisteellemme lauantaina ja sunnuntaina 22.-23.4, Opistotie 2, 70110 Kuopio. On muuten aika hieno kattaus kotimaista osaamista paikan päällä!Pin It!

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet uskonut itseesi ja löytänyt oman polkusi! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. Se on just sitä, oman polun löytymistä. Ja voi veljet, että se tuntuu hienolta, kun voi vihdoin alkaa uskomaan itseensä.

   Poista
 2. Kiva että kuulla että uskallus kannatti. Ehkä itsekin jonain päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppy tuntemattomaan kannattaa aina :)!

   Poista
 3. Anonyymi8/4/17 23:03

  Toivottavasti kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...