3.3.2016

SISUSTUSOSTOKSILLA LE PETIT KAMMARISSA


Viime viikonloppuna vierailin todella suloisessa putiikissa nimeltä Le Petit Kammar. Tämä pieni puoti sijaitsee Karttulassa ja on rakennettu vanhan kansakoulun pihapiirissä sijaitsevaan ulkorakennukseen. Kansakoulu on varmasti monelle tuttu Suomen kaunein koti  -ohjelmasta, sillä koulun remontoineet Anna-Riikka ja Juha Nuutinen ylsivät ohjelmassa sijalle kaksi! Anna-Riikka kutsui minua visiitille putiikkiinsa jo viime kesänä, mutta nyt vihdoin pääsin paikan päälle. Oli minulla oikein asiaakin, sillä mukana sisustusostoksilla oli vanha työkaverini, jolle sain vuoden vaihteessa suunnitella olohuoneen ja keittiön sisustuksen. Le Petit Kammarissa on tarjolla mitä ihanampia sisustustuotteita, joita tulee ihailtua juuri blogeissa. Vihdoin suosikkituotteita saatiin käsinkosketeltaviksi, ja kyllä - oltiin muuten työkaverini kanssa ihan puulla päähän lyötyjä! Keskellä savolaista maalaisidylliä nousi kauppa, joka hurmasi niin miljööllä, että tuotteilla.


Le Petit Kammarista löydät sisustustuotteita kodin joka tilaan, mutta myös maaleja ja tarvikkeita askarteluun, kattaukseen, sekä leivontaan. Puodin valikoimiin kuuluvat myös sisustustekstiilit; kuten tyynyliinat ja käsipyyhkeet, jotka tosin olivat vierailumme aikana vielä päärakennuksessa odottelemassa vähän lämpimämpiä kevätpäiviä. Onneksi Anna-Riikka antoi meille yksityiskierroksen uskomattoman kauniissa kodissaan. Saatiinpas kurkata myös tiloihin, joita ei ole vielä remontoitu. Ilolla jään odottamaan miltä lopputulos näyttää. 
Erityisesti ilahduin Tine K Homen tuikkukupeista, marokkolaisista lautasista, hurmaavan tuoksuisista kynttilöistä ja L:A Bruketin saippuoista. Työkaverini innostui hankkimaan modernin rustiikkiiseen sisustukseen sopivan marokkolaishenkisen lyhdyn, kauniisti patinoituneen kynttilänjalan, sekä Iris Lightsin pallovaloja. Minä nappasin kotiin muun muassa Tine K Homen Facet-tuikkukuppeja, joiden perään olen haikaillut jo pidemmän aikaa. Anna-Riikka kertoi puodin hittituotteeksi nousseen etenkin Greengaten astiat, joiden ainoa jälleenmyyjä hän on tällä seudulla. Romanttiset kupit olivatkin kauniisti esillä vanhassa astiakaapissa. Vanhoja kaappeja Anna-Riikka on metsästänyt kauppaansa nettihuutokaupoista ympäri Suomen. Upean visuaalisen silmän omaava puodin pitäjä ansaitseekin kehuja esillepanoista ja kaupan tunnelmasta. Tänne palataan ehdottomasti kauniina kesäpäivänä  koko perheellä. 

Anna-Riikka Nuutinen (vas.) on herttainen putiikinomistaja, joka leipoo kauppaansa myös leivonnaiset.


Anna-Riikka pitää puodin lisäksi myös kotileipomoa. Le Petit Kammarista voit tilata leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Kotileipomon hinnastoon voit tutustua tästä.

Lämmin kiitos vielä Anna-Riikalle ihanasta päivästä! Tulemme pian uudestaan!

Le Petit Kammar
Lamperilantie 562, 72100 Karttula
Puoti on auki ma-pe 12-16:30 ja la 12-15

Voit tilata tuotteita myös VERKKOKAUPASTA:
http://www.lepetitkammar.fi/
Le Petit Kammar facebookissa.

Psst. Kyläkoulusta kertova Suomein kaunein koti -jakso löytyy vielä MTV Katsomosta. Jakson nimi on Hurmaavat asuinkäyttöön muutetut kodit.


Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...