14.2.2016

MITÄ, JOS SANOISIT KYLLÄ DESIGNILLE
MIKÄÄN VUORI EI OLE LIIAN SUURI KAVUTTAVAKSI

Siinä taisi tosiaan olla kohtalo pelissä, kun satuimme molemmat sisustusintoilijat, minä ja Nuapurissa-blogin Maru Kaapelitehtaalle Designmarketiin viime syyskuussa. Vettä satoi taivaan täydeltä, kun me Marun kanssa työnnyimme täyteen halliin ihmettelemään markkinahulinaa. Kiertelimme ja ihastelimme aikamme, ennen kuin tungos alkoi olla liikaa. Mukaan lähti muun muassa Muumurun Himalaya-sisustusjuliste, jossa luki osuvasti: No mountain is grand enough to give up without trying. Mutta se suurin, jonka saimme mukaamme oli innostus. Me molemmat tunsimme sen ja huokasimme: "...jotain tällaista täytyy saada Kuopioon".

Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka eivät jää aloilleen. Pian Helsingin reissun jälkeen Maru kirjoitti ajatuksensa blogiin. Vähän sen jälkeen puhelimeni soikin ja Maru kyseli olenko mukana, jos oikeasti järjestämme tällaisen tapahtuman. Pyörä oli lähtenyt pyörimään. Totta kai, vastasin sillä näin hienoa tilaisuutta ei vaan voinut jättää väliin. Maru oli saanut remmiinsä MOoCB:n Iita Sallisen, jolla oli kokemusta tapahtumatuotannosta. Syksyn mittaan olemmekin tavanneet vähemmän ja enemmän. Meitä on tätä tapahtumaa järjestämässä kolme yrittäjänaista ja lahjakas graafikko Nico Jussila, jonka kynästä on Kuopio Designmarketin tapahtumailme. Saan olla hurjan kiitollinen näistä uusista tuttavuuksistani, sillä yhteinen tavoite ja samat visiot ajavat meitä eteenpäin.


VASTAPAINONA NETTISHOPPAILULLE

Oletko huomannut kuinka paljon helpompaa on keskeyttää ostotilanne punaisesta rastista ruudun yläkulmasta, kuin sosiaalisessa tilanteessa, jossa tuotteen valmistaja seisoo vastapäätä? Missiomme on tuoda tuotteet kuluttajan äärelle, tunnusteltavaksi ja kosketeltavaksi.  Kuopion Designmarkkinoilla tulet tapaamaan ihmiset tuotteiden takana, inspiroidut ja toivottavasti viet mukanasi kotiin jotain sellaista, joka toimii muistona tapahtumasta, mikä järjestetään ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Markinnoihin liittyy aina vahvasti tunnelma. Siksi uskon tähän juttuun tosi paljon ja luulen, että Kuopio on kaivannut nuorekasta ja laadukasta designtapahtumaa paljon. Tänä keväänä aion sanoa kyllä kotimaiselle designille, kyllä lupsakalle markkinatunnelmalle ja kyllä Kuopiolle!
Sano sinäkin!
Kuopio Designmarket järjestetään 23-24.4.2016, osoitteessa Piispankatu 8. Myyjähaku on käynnissä helmikuun 28.päivään saakka. Hakulomakkeen löydät osoitteesta www.kuopiodesignmarket.fi. Ilmoita itsesi, vinkkaa kaverille tai vaikkapa omalle kotimaiselle suosikkibrändille!
Kuopio Designmarket Somessa:
Pin It!

3 kommenttia:

 1. Tosi hienoa että tämä toteutuu! Mahtavia mimmejä ootte! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Kyllä tässä jo aika intopinkeenä alkaa olemaan :)

   Poista
 2. Hei! Nyt on SINUN mahdollisuutesi voittaa TDF-palkinto ja rahaa muotoilutuotteella tai -palvelulla, jonka olet suunnitellut! Hae mukaan jo tänään. Hakuaika umpeutuu sunnuntaina 24.4.. Kilpailuehdotus voi olla esine, vaate (mallisto), tilasuunnitelmaratkaisu tai palvelumuotoilukonsepti. Palkintona 500 € rahapalkinto. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla alan opiskelija tai alalla jo toimiva, vaan kuka tahansa!

  Lisätietoa: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Hi! This is YOUR chance to win TDF-award and money with a product or service you have designed. Apply already today. The final submission date is Sunday 24th April. The proposal can be artefact, clothing (line), space design solution or service design concept. Award is 500 € prize money. The best thing is, you don’t have to be design student or work in design, you can be a diy designer!

  More information: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...