10.8.2014

MUSTAA │ VALKOISTA

Millaisia ihmisiä elämä onkaan tuonut vastaan viime vuosina! Eräänä hauskana iltana monta vuotta sitten aukaisin suuni oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tapasin Emilian, uskomattoman taitavan sirkustaiteilijan ja burleskiesiintyjän, jolle töksäytin: "Tiedän täsmälleen mitä sinulla tulisi olla yllä tänään." Sattumaa tai ei, Kuopion Sirkus, jonka päätoiminen opettaja Emilia oli, etsi puvustajaa ja minut palkattiin hetimiten. Sain valmistaa esiintymisasuja kouluikäisille ja lukiolaisille sirkuskoululaisille totetuttaen täysin omaa visiotani. Emilia vaati paljon ja minä ompelin töiden ja lastenhoidon ohella hiki hatussa. Minulle tuli tutuksi paljetit ja strasselit, sirkusmaailma, kaikki sen välineet ja ihmeellisyydet  - mutta nautin siitä.

Se visio, joka minulla oli Emilian burleskiasusta jo vuosia sitten on nyt vihdoin valmis. Projektista teki mielenkiintoisen se, että suunnittelimme asun ensin, ennen kuin ohjelmanumerosta oli hajuakaan. Emilialla onkin pian kädet täynnä töitä, että ehtii tekemään asuun sopivan esityksen, sillä tarkoituksena on korkata puku loppusyksystä!


Visio vastaan todellisuus.

Esittelen asun paremmin, kunhan Emilia on ottanut pressikuvat. Sitä ennen käykää tykkäämässä Miss Acroliciousin sivuista facebookissa. Sain asun siis valmiiksi ihan äsken. Nyt iski omituinen tyhjä olo, kun ei olekaan mitään projektia työn alla. No, se ei varmaan kestä kauaa.
Pin It!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tulihan tuohon tehtyä työtunteja ihan mukavasti :)

   Poista
 2. Vau, upea suunnitelma ja toteutus! Ja mahtava tilaisuus päästä tekemään asuja. Kyllä olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna. Oli antoisaa päästä toteuttamaan omaa visiota ja ihan ajan kanssa. Me molemmat Emiliat ollaan kyllä tosi tyytyväsiä lopputulokseen.

   Poista
 3. Ou wau, osaisipa itsekin ommella vaatteita! Se on kyllä taito mikä on jäänyt äidiltä perimättä, ikävä kyllä. Upea toteutus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ajattelin, että olen opiskellut ihan väärää alaa, mutta tällaisina hetkinä tunnen kyllä ylpeyttä siitä, että osaan ommella. Vaikka ompelu onkin hidasta puuhaa, niin usein lopputulos palkitsee.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...