14.8.2014

EI TULLUT LEIPURIA, EI


Keskikesällä, syntymäpäivieni aikaan, istuimme äidin kanssa  kahvipöydässä ja juttelu ajautui jostain kumman syystä leipomiseen. Syynä saattoivat olla pöydällä houkuttelevasti esillä olleet Herra Taikinanvaivaaja isäni herkulliset kotitekoiset pullat, tai loistavan piirakanpyöräyttäjä äitini puolukkaiset unelmapalaset  - jomminkummin. Mutta minä se vain voivottelin surkeita leipomistaitojani. Sattuipa isäni kävelemään silloin ohi ja tokaisi tomerasti: "Kyllä tuon ikäisen naisen pitäisi osata jo leipoa."

Onneksi en ole mikään vähän-päälle-kolmekymppinen herkkis, vaan naureskellen sanoin: "Isä, minusta tuli suunnittelija, ei leipoja." "Otan mieluummin valokuvia ja bloggaan, kuin leivon."

Kaikkeen ei riitä aika. Mutta luulen, että minusta tulisi ihan hyvä leipuri, jos vaan homma kiinnostaisi tarpeeksi. Olen onnellinen, että olen löytänyt polkuni ja miten ihania asioita se on viime aikoina tuonutkaan vastaan. Parhaimmat ensin. Blogini on tullut osaksi Indiedays Inspiration -perhettä ja oikein ilolla odotan, mitä tämä yhteistyö tuo tullessaan. Toiseksi, olen meistä savolaisista sisustubloggaajista tehdyn lehtijutun ansiosta sopinut kaksi uutta haastattelua, toinen liittyen sisustusbloggaukseen ja toinen intohimooni sisustaa. Mitä aiheita ja miten innoissani olen tästä! Ilmoittelen suureen ääneen kunhan jutut julkaistaan.

Haluan myös kiittää kaikkia teitä siellä ruudun takana. Viikonloppuna, jolloin Savon Sanomien lehtihaastattelu ilmestyi, rikkoontui sivunäyttöennätykseni ja samalla blogitekstini "Sisustajan  Kuopio - inspiraatiota etsimässä" on luettu lähemmäs 800 kertaa, yltäen viidenneksi suosituimmaksi tekstiksi koko bloggaamiseni historiassa. Kiitos.

Tässä vielä linkki Savon Sanomien Koti& Asuminen -liitteeseen. Rullaile auki sivut 12 ja 13. (PS. Kiitos Soili, ihan mahtava juttu.)Kuva Soili Väisänen, Savon Sanomat 9.8.2014


Me jatkamme täällä terassin valmistusta. Viikonloppuna syntynee terassin DIY-sohva (!). Taas hyvä syy kurkkia Instagramia. Ja syystä, että rakastan kaikkea sosiaalista mediaa, minut löytää myös näistä paikoista:Pin It!

4 kommenttia:

 1. Olipa ihanan positiivinen postaus! Onnea kaikesta uudesta ihanasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Sydän on ihan sykkyrällä tästä kaikesta.

   Poista
 2. Mahtavaa!! :)

  "Kaikkea saa tehdä.
  Kaikkea pitää tehdä.
  Kaikkia ovia täytyy tempoa,
  kaikkia kuita kurkotella.
  On vain yksi ehto,
  elinehto:
  Värisevää sielua ei saa tallata."
  (Tommy Tabermann)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania sanoja. Kiitos kannustuksesta ja myötäelämisestä.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...