22.6.2014

AUTOKATOS NOUSEE


Meidän etupihalle on ilmestynyt viime viikolla aivan uusi rakennus. Tässä pari kuvaa autokatoksesta, jonne sijoittuu myös paritalomme ulkovarastot. Katoksen julkisivu tulee mukailemaan päärakennuksen värimaailmaa, vaikka joskus taisin haaveilla täysin mustasta katoksesta (blogitekstiin tästä). Katos maalataan valkoiseksi, mutta joitakin tummanharmaita yksityiskohtia on tulossa. Niistä päätämme luultavasti viimeistään panelointivaiheessa. Nyt saa olla vähän luovempi, kun rakentaa pitkästä tavarasta. 


Tänään pojat käsittelivät sokkelin. Pinnoitteena käytimme Yki Aitokivi luonnonkivipinnoitetta, joka on sävytetty mustaksi. Sokkelin maalasimme aiemmin keväällä Tikkurilan Yki sokkelimaalilla. 

Pinnoite oli levittäessä huomattavasti vaaleampaa kuin lopputulos.Luonnonkivipinnoite kuivui noin 4-5 tunnissa lopulliseen väriinsä. Seuraavaksi onkin tiedossa sepelin levitys sokkelin vierelle.

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköinen. Meidän pitäis myös käsitellä sokkeli.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Johanna. Sokkeli käsiteltiin aika nopsaan, mitä nyt jouduttiin hakemaan rautakaupasta välillä lisää pinnoitetta, mutta nopermmin meni kuin odotin. On taas yks homma vähemmän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...