2.2.2013

V*E*P*S*Ä*L*Ä*I*S*E*L*L*Ä

Vepsäläinen järjesti Kuopiossa torstai-iltana Vip-asiakkaiden kutsuvierastilaisuuden yhdessä Plaza-lehden kanssa. Saimme kunnian olla paikan päällä bloggaaja-ystäväni Noran kanssa. Tilaisuudessa sisustustrendeistä luennoi Suvi-Maria Silvola sisustussuunnittelu Apricusista. Paikan päällä oli myös yritysesittelijöitä muun muassa Hanna Korvelalta, Muuramelta sekä Artekilta. Lisää Huonekaluliike Vepsäläisestä tämän linkin kautta. Tässä hieman kuvia ja tunnelmia paikan päältä. Paljon uusia ideoita tuli etenkin olohuoneen sisustukseen. Yhden ihanan ruokailuryhmänkin bongasin.
Kuvat Emilia Knuutinen ja Nora.Mikko Laakkosen Latva-naulakko ois ihan kiva eteisessä.Tämä upea saarnipuinen ruokailuryhmä ois ihana!

Minä ja ihana Nora!

Philippe Starckin Masters-tuoli oli kiva
 nähdä vihdoin livenä.

Joo, vois olla ihan kiva olkkarin
 sohvapöytä tämä  Occa 2070.


Nora poseeraa Charles ja
Ray Eamesin RAR-keinutuolissa...

...ja minä meidän tulevan olkkarin lampun alla ;)

Kylläpä teki hyvää päästä ihmisten ilmoille välillä. Ihan vaan hetkeksikin. Kaikista palkitsevinta oli istahtaa Charles ja Ray Eamesin RAR-keinutuoliin. Ikinä en ole siinä istunut, mutta pitkään olen tuolista haaveillut. Saan sen kuulemma lahjaksi sitten kunhan kotimme on valmis. Näin lupasi mieheni ja laitan sen tänne nyt ylös, että kukaan ei varmasti unohda ;). Rentouttavaa viikonloppua kaikille!


Pin It!

2 kommenttia:

  1. Siis mitä herkkuja! Ja keinutuoli on kaunis, aivan sinun tyylisesti :).

    VastaaPoista
  2. Herkut pöydällä ja liikkeessä takasi onnistuneen illan! Keinutuoli on ihana. Sopivan matala, voi lapsikin siihen kimuta. Tuolin päälle vielä pehmeä talja, aijai, ois mukava kiikutella ja neuloa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...