9.8.2016

KESÄOLOHUONEEN UUTUUDET


Olohuoneen kesäinen sisustus on ollut hyvin hempeä. Noora Svärdin maalaama taulu ruokailutilassa antoi inspiraation tyynyhankinnoille ja nämä tyynyt ovatkin ostettu alkukesästä Jyskistä ja Kodin1:ltä. Myös pieni kaksivärinen maljakko on Kodin1:ltä. Musta Cylinder-riippuvalaisin olohuoneen keskellä on hankittu  viime keväänä Kvikiltä. Tai oikeastaan siinä on kaksi erillistä valaisinta yhdistetty samaan valopisteeseen.

Keväällä tilasimme myös uudet sohvapöydät Ellokselta. On muuten ihanat, vaikkakin tällainen budjettiratkaisu. Olohuoneen lavapöytä oli meillä pitkän aikaa olohuoneessa, mutta siirtyi terassille (klik), jonne sopii itsetehtyjen kalusteiden pariksi oikein mainiosti. Lavapöytä oli alun alkaen liian iso tähän olkkariin. Tykkään näiden sohvapöytien pyöreistä muodoista - energia kulkee vapaasti, kuten minäkin. Ilman törmäilyjä.

Jotenkin tässä alkaa ajatukset siirtyä syksyyn. Siitä kertoo myös se,  että pahin kukkien kasteluinto on laantunut.  Olenkin tehnyt jo pari syksyistä sisustuhankintaa. Niistä saa vähän vihiä Instagramissa. Tänään tein löydön kirpputorilta. Tästä syksystä taitaa tulla aika romanttinen...

Pin It!

5 kommenttia:

 1. Aina yhtä kaunista! <3 Minäkin oikein odotan syksyä, pääsee taas rakentamaan pesän talveksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kyllä syksyssä on sitä omaa tunnelmaansa, jota kummasti alkaa elokuussa kaipaamaan. Kynttilät ja pimenevät illat...

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Täälläkin himottaisi pyöreä olkkarinpöytä kuormalavapöydän tilalle... En vaan millään raaskisi luopua itse tehdystä pöydästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän sitä raskisi luopua, varsinkin kun itse tehnyt. Ehkä keksit sille uuden paikan :)?

   Poista
 3. Ihanat värit, tosi kivan näköistä. Ja tuo musta pöytä on upea! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...