8.5.2016

JO TARTUTTIIN MAALISUTIIN

Täällä ollaan herätty talvikoomasta ja pihalla alkanut taas tapahtua. Viime syksynä aloitettu leikkimökkiprojekti saa jatkoa, kun ulkoseinät maalattiin nyt toiseen kertaan ja sisälle nostettiin vanerit. Ulkoseinien laudat maalattiin loppusyksystä kertaalleen ennen asennusta ja nyt oli vuorossa toinen käsittelykerta. Maalit saimme blogiyhteistyön kautta Colorialta,  suomalaiselta perheyritykseltä, joka valmistaa laadukkaita sisä- ja ulkomaaleja, lakkoja ja kuullotteita. Leikkimökin rakentamisesta voit lukea lisää täältä
Leikkimökin maalisävy on Tikkurilan Puutalot-värikartan tummanharmaa 612X ja terassiöljy Teknoksen 1806. Terassin lattia ja kaiteet sekä ikkunanpielet kaipaavat vielä käsittelyä terassiöljyllä, samoin sisäseinien vanerit, jotka käsitellään Coloria-öljyvahalla.  Portin juuresta on aikomus tehdä rappuset alapihalle, mutta muuten ulkopuolelta ollaankin aika valmiita. Odotan oikein innolla sisäpuolen töitä. Sinne on tarkoitus tehdä jonkinlainen matala sänky, sekä maalata seinään liitutaulumaalilla talon silhuetti. Sisäpuolen sisustussuunnitelmista voit lukea lisää täältä.Pin It!

8 kommenttia:

 1. Modernin näköinen leikkimökki, sopii teille huusin hyvin! Varmaan sisältökin tulee olemaan hurjan kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi veljet, kiitos paljon! Toivottavasti onnistutaan sisätiloissa :D

   Poista
 2. Kiva moderni leikkimökki! Onko tuo varmasti Tikkurilan 612X? Testasimme useampaa eri harmaan sävyä ja Tikkurilan 612X näytti meillä enemmän ruskealta kuin harmaalta, valosta riippumatta. Tuo näyttäisi äkkiseltään siltä, millaista jälkeä meillä tuli 613X:llä, mutta toki valo vaikuttaa sävyyn paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina. Ainakin maalipöntön koodien mukaan pitäisi olla 612X :D

   Poista
 3. Tosi hieno ratkaisu! Hienoa työtä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Maalattiin seinät viikonloppuna, joten kohta pääsee sisustamaan.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...