7.9.2015

LEIKKIMÖKIN 3D-MALLINNUS JA LOGO


Leikkimökki sisältä.


Vaneriset sisäseinät, parvisänky, ulkonevat ikkunanpielet ja pulpettikatto. Siinäpä ne tärkeimmät mitä leikkimökiltä halusin. Yllä on kuvia leikkimökin sisätiloista ja alla ulkotiloista, jotka piirsin Sketch Up -mallinnusohjelmalla. Kävimme viime talvena Nuapurissa-blogin Marun kanssa opiskelemassa mallinnusta viikonloppukurssilla Pohjois-Savon Opistossa. Sen jälkeen olen saanut harjoitella ohjelman käyttöä itsenäisesti. Kuvat on renderöity V-ray -ohjelmalla. Renderöinti antaa kuvalle valokuvamaisen asun ja saa esimerkiksi huoneen valot syttymään.  

Sisällä, vaakasuuntaisen ikkunan yläpuolella on peti, jonne pääsee kiipeämään puolapuita pitkin. Alapedin alla voi säilyttää lelulaatikoita. Seinällä oleviin puisiin kuutioihin voi asetella lasten kauneimmat lelut. Ikean pikkukeittiö saa paikan mökin matalalta seinältä. Keittiön taakse maalataan liitutaulumaalilla talon siluetti. Keittiön voi siirtää pois edestä, kun taitelijat innostuu maalaamaan. Ikkunan ja yläpedin alle piirsin vielä pöydän ja pari tuolia leikkejä varten.

Ulkopuolelta leikkimökki maalataan mustaksi. Luultavasti käytämme samaa maalisävyä, kuin julkisivussamme. Ikkunanpielet ja aidan pilarit maalataan puuöljyllä. Vaakasuuntaisen ikkunan alle olisi kiva laittaa jokin istutuslaatikko ja meiltähän puuttuu  salaattien ja yrttien istutuspaikka. Sieluni silmien näen, että laatikosta kasvaisi kuitenkin isot auringonkukat. Vois toimia  kivasti mustaa seinää vasten. 

Leikkimökki ulkoa.Julkistetaanpas samalla yritykseni logo. Sisustussuunnittelu Emilia Kareninan logon on suunnitellut vanha koulukaverini, erittäin lahjakas graafikko Teemu, joka toimii kuopiolaisessa markkinointitoimistossa nimeltä HuHu. Olen sairaan iloinen logosta! Se on juuri sellainen, kuin halusin sen olevan. Siitä iso kiitos Teemulle!


Psst. Ennen nettisivujen julkistamista, voit käydä tykkäämässä Sisustussuunnittelu Emilia Kareninan Facebook-sivuista täällä.Pin It!

1 kommentti:

  1. Toi kolmedee-suunnitteluhässäkkä.. siis Wau mitä kuvia! Ihan kuin se olis jo valmis 😊 Upeita suunnitelmia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...