14.7.2015

POSTIA MINTTULLE


 
Olen onnekas, sillä omistan viisi kummityttöä. Kummityttömme Minttu, on ensimmäinen tästä villistä viiden tytön katraasta ja saa tänä kesänä yllätyspostia. Ateljee Keltaisen Talon tytöt muistivat minua paketillisella ihania yrttikortteja ja minäpä päätin laittaa kortit heti jakoon, sillä nykyisin tulee liian harvoin laitettua postikortteja. 

Korttisetti sisältää kahdeksan yrttiaiheista postikorttia, joista kuvissa näkyy seitsemän, sillä yksi lensi tuulen mukana terassin alle, emmekä sitä saaneet sieltä pois. Luultavasti Basilika-kortti maatuu hyvin, sillä se on sataprosenttista kierrätyspaperia.

Kuvat on otettu varmaan sinä toisena lämpimänä päivänä sen heinäkuun neljännen lisäksi, sillä täällä Kuopiossa ei ole juuri aurinkoa näkynyt. Sinänsä harmittaa lähteä maanantaina töihin, mutta onneksi käynnissä on ihania projekteja, joista ammentaa energiaa. Meneillään on muun muassa sisustusprojekti Sisublogin kanssa ja olenkin lisännyt pari kuvaa heidän lastenhuoneen maalausprojektista Instagramiini. Minut löytää sieltä nimimerkillä emiliakarenina. 
Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...