24.4.2015

SAANA JA OLLI KEITTIÖSSÄ
Verhotangot on viimein asennettu kodin keskiöön, eli keittiöön ja olkkariimme. (Tähän alkuun on varmaan hyvä kertoa, että ollaan asuttu tässä kodissa jo joulusta 2013, joten pieni voitontuuletus on paikallaan). Törmäsin Saanan ja Ollin hamppukankaasta valmistettuun verhoon vuosi sitten Omasohva-blogissa ja päätin heti että tuommoinen on saatava meillekin. En tosin ommellut niin hienoa laskosverhoa kuin edellämainittu, vaan pelkän kapan. Kerran olen laskosverhoa koittanut ommella ja se oli niin hirveetä, että never again. Pikkasen jäi harmittamaan, etten tilannut kangasta enempää, sillä oisin voinut ommella myös tyynyn. 

Saanan ja Ollin tuotteet ovat hurjan kauniita. Plussaa yritys saa kotimaisista valmistajista (kankaanpainanta ja ompelu) ja luonnonmateriaalin, hampun käytöstä. Maailman synty -kankaan kuviot muistuttavat minua noitarumpua esittävästä taulusta, joka minulla oli lapsena oman huoneen seinällä matkamuistona Lapin reissulta. Muotoilijapariskunta kertoo saavansa inspiraationsa muun muassa vanhasta, maagisesta Suomesta. Maailman Synty -kankaan  kuvioinnit  ovatkin yhdistelmä täkänäperinteen estetiikkaa, sekä menneen ajan luomismyyttejä.
Pin It!

10 kommenttia:

 1. Rakastan Saanan ja Ollin tuotteita <3 Ekaa kertaa törmään verhoon ja hyvältä näyttää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Tuotteet ovat ihanan raikkaita ja skandinaavisia. Ja kiitos, verho toi paljon kodikkuuttaa keittiöömme.

   Poista
 2. Hieno valinta, tykkään kovasti - rauhoittava ja kodikas tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Kangas taittaa hieman luonnonvalkoiseen ja toimi hyvin kaiken kiiltävän pinnan vastaparina. Verhot lisäävät kodikkuuttaa paljon :)

   Poista
 3. Hyvä valinta, upean näköinen kappana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jossu! Kuosi pääsee mukavasti oikeuksiin isompana pintana :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...