1.3.2015

TUNNUSTUS JA TOIVE


Pidän ihmisistä jotka puhuvat suoraan. Tai ylipäänsä puhuvat. Siispä suoraa tekstiä tulossa, olkaa varuillanne. Viime kuukaudet ovat pyörineen yhä vähemmän blogin ympärillä. En ole lukenut blogeja, enkä seurannut kävijämääriä (asia, joka kiinnostaa aloittelevaa bloggaajaa varmasti kaikkein eniten).  Olen vain halunnut viettää aikaa kotona. Olla vain. Selvityä arjesta ja talvesta. Olla läsnä perheelleni ja ladata akkuja.

Tämä on ollut paras päätös pitkään aikaan.

Olen tuntenut syyllisyyttä siitä, etten ole kirjoittanut päivittäin, tarttunut antamiinne haasteisiin, tai etten ole antanut kameran, parhaan ystäväni laulaa. Olen siirtänyt kaiken seuraavaan päivään ja sitä seuraavaan. Tärkeiden asioiden jakaminen blogin puolella on tuntunut turhalta, jopa vastenmieliseltä. Ketä muka kiinnostaa ostamani vaaterekki - ei ketään, olen ajatellut. Vuosi sitten olisin innolla jakanut tekemäni torilöydön kanssanne. 

Tauko tekee hyvää ja välillä asioiden täytyy vain antaa muhia. Pitäisi oppia antamaan itselleen anteeksi. Usein monta kertaa myöhemmälle siirtämä asia saattaakin olla universumin keino löytää kaikelle oikea hetki. Selkokielellä: Jos olet päättänyt hankkia liitutaulumaalia, on kenties kohtalon ivaa, että silmiisi osuu mainos, jossa sitä tarjotaan ilmaiseksi, parhaita perusteluja vastaan. Toivon siis koko sydämestäni, että tärppää ja pääsen maalaamaan tyttären huoneen seinän sävytettävällä liitutaulumaalilla. Sävytkin on jo valittu, niin! Nyt sitä tuuria peliin, kiitos.

Tämä olisi muutoksen kokeva seinä. Siihen tulisi liitutaulumaalia,  pläts.Pin It!

2 kommenttia:

  1. Otin itsekin hieman etäisyyttä loppuvuodesta blogimaailmaan. Suljin bloggauksen pois mielestäni osin pakostakin, että pystyisin keskittymään paremmin opintoihin, kuten kirjoitit siihen mikä on arvokkainta l. perheeseen ja työhön. Ajattelin että palaan taas kun muu hektisyys heltiää - takaisin. Itselläni on samaa pohdintaa ollut. Haluan kertoa jotain, mutta joka asiaa en halua kaikelle kansalle jakaa. Omalla tyylilläni jatkelen eteenpäi. Ja ylläätin aloin kaivatakin näitä ympyröitä ja nyt tuntuu taas kivalta lukea tuttuja blogeja. Yrittää raapustaa joskus jotain itsekin. Tutulta kuulosti kirjoituksesi <3 Joskus tauko tekee ihan hyvää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sike. Mukava kuulla, että joku muukin on kokenut samaa. Kirjoittelen nyttemmin, kun siltä tuntuu, muut asiat ajavat tällä hetkellä edelle -lähinnä perhe ja työt, jotka vievät suurimman osan energiasta. Uskon myös, että into bloggaamiseen tulee takaisin. Kunhan lumi sulaa ja pihalta löytyy taas tuhat ja yksi tekemistä ( ja jakamista) :)

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...