24.11.2014

BLOGISISKOT KOOLLAViime lauantaina kokoontui ryhmä savolaisia sisustusbloggaajia viettämään pikkujouluja Nuapurissa-blogin Marun luokse. Pikkujoulut sovimme järjestävämme jo viime kesänä ja olipas mukava, kun paikalle saapui myös kaksi uutta bloggaajasiskoa Itä-Suomesta. Minä olin kai niin innoissani, että unohdin jännityksissäni ottaa koko järkkärin mukaan. Enkä kyllä missään vaiheessa tajunnut ottaa kuvia kännykälläkään. Mutta tapahtumakuvia voitte kurkkia näistä ihanista blogeista, joista ainakin Nuapurissa- ja Punahallakko-blogit ovat tähän mennessä päivittyneet.
Kuten kesällä, oli nytkin juttelu  luontevaa ja keskusteluja siivitti intohimo sisustukseen. Tarinat soljuivat äitiydestä blogiyhteistöihin ja paljastettiinpa siinä samalla joululahjatoiveitakin - useimman toivelistalla, kun oli jokin kauan haaveiltu designesine. Toivottavasti pukki tuo kaikille mieluisat lahjat! 
Illan aikana minun harteillani oli opettaa pillihimmelien tekoa.  Sainpahan syyn opetella niiden valmistusta aiemmin syksyllä. Kävi ilmi, että himmelien valmistus oli kaikille uutta ja innostus oli käsin kosketeltavissa. Valmistimme ensin peruskuvion, jonka ohjeen voit löytää esimerkiksi täältä Yhteishyvä-sivulta. Timantti-himmelin ohjeen nappasin Pastellimaja-blogista, jossa on muuten todella hienot ja ymmärrettävät ohjeet timantin tekoon.

Himmelin valmistus on koukuttavaa puuhaa. Taitojen karttuessa suosittelen ostamaan Pirkko Kuuselan Himmeli kirjan. Hipelöin inspiroivaa kirjaa viimeksi, kun eksyin kirjakauppaan. Vielä se ei mukaan lähtenyt, mutta ehkä ensi kerralla. Kuvia tekemistäni pillihimmeleistä voit kukkia Instagram-tilistäni.  


//

Nämä hyasintit ovat kiitoksena upealle emännälle (jolla on myös uskomattoman kaunis koti), sekä uusille solmituille ystävyyssuhteille. Kyllä voi taas sanoa, että on tämä bloggaus mielettömän hyvä harrastus. Se on tuonut ihan uutta ja erilaista sisältöä minun elämään. Kiitän.
Pin It!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta tapaamiselta. Itsekin täällä olen himmeleitä tehnyt ja tänään yhden postasinkin blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä meillä oli mukavaa ja mahan täydeltä herkkuja. Himmelit vie mennessään. Olen ihaillut tuotoksiasi instan puolella, pitääpä tulla kuikkimaan blogistakin :)

   Poista
 2. Kiitos vielä Emilialle illasta ja mahtavista himmeliopeista! <3 Minä olen väkertänyt täällä ihan intopinkeänä! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin! Sen verta hienon mobiilin sait aikaan jo pikkujouluissa. Oli mukava opettaa ja ens kerralle keksitään jotain uutta. Joku muu saa olla ope sitten :).

   Poista
 3. Kiitos kärsivälliselle opelle. :D Ja ihana blogi sinullakin!

  VastaaPoista
 4. Joo, olet mahtava opettaja! Saatta olla, että tulen sun himmelikouluun vielä ykityistunneille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! ja multa unohtu myös se viivotin :D

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...