24.7.2014

OMIN KÄSIN PIKKUHILJAA


Haluaisin sanoa pari asiaa bloggaamisesta, kun se on ollut huulilla viime aikoina monestakin eri syystä. Aloitin kirjoittaa blogia, koska halusin tallentaa rakennuksemme vaiheet. Tästä on ollut mielettömästi hyötyä, sillä voin aina palata omiin teksteihini tarkistamaan suunnitelmiamme tai vaikkapa talomaalimme sävykoodin. Mutta toisaalta ajatukseni oli tehdä jotain toisin, tuoda esille omaa osaamistani ja saada nimeäni näkyviin. Itsekästä ehkä, mutta miksi en tekisi jotain mikä tekee minut onnelliseksi? Olen saanut ihan mielettömästi uutta sisältöä elämälleni bloggaamisen myötä ja varsinkin valokuvauksesta on muotoutunut yksi lempiharrastuksistani. On kuitenkin miljoona asiaa, joita en blogissani ole jakanut, kuten talonrakennusbudjettia, niitä kuuluisia takapakkeja ja romahtamisia. Täällä ei todellakaan ole rakennettu taloa tuosta noin vaan. Tähän on tehty monta sataa tuntia työtä, eikä pelkästään me, vaan apuna ovat olleet ukit ja mummot.  Väsymystä ja masennusta on koettu monesti. Mutta niin sieltä ojasta on noustu ja jatkettu taas. 

Sitten siitä bloggaamisesta. Minusta rakennusblogien lukeminen on julmettoman antoisaa, samoin sellaisten blogien, jossa kirjoittaja oikeasti tekee jotain itse, kuten neuloo, virkkaa tai vaikka maalaa. Minä en seuraa muotiblogeja, en lifestyleblogeja, enkä ole suunnitellut kirjoittaa sellaisista vähäpätöisistä asioista, kuten nyt ostin uuden tyynyn tai jonkun helkutin ihanan kihvelin. (Enkä kyllä sano 'ei ikinä'). Koska haluan lukemiltani blogeilta sisältöä, haluan antaa sitä myös muille. Usein kyllä syyllistyn siihen, että katson blogeista vaan kuvat. Luulen myös, että suurin osa ei edes lue tätä mitä tähän juuri nyt kirjoitan, mutta onko sillä väliä? Blogistani ei tule koskaan pelkkää pintaliitosisustusblogia, vaan täällä tehdään jotain itse, saadaan ahaa-elämyksiä ja minä TOIVON, että joku siellä voi inspiroitua siitä mitä minä teen. Silloin tunnen onnistuneeni. Vaikka talomme alkaa pikkuhiljaa valmistua, en aio muuttua pelkäksi huonekalujen siirtelijäksi. Sisustus on intohimoni ja aina liikkessä oleva taideprojektini. Olen vasta-aloittanut. Piste.


Yllä kuvia parin viikon sisältä. Aiheet menevät näin:

1 Saimme katolle pellit.
2 Jokin kova ääni pelottaa tytärtä. Huomiossa kuitenkin uusi asfaltti.
3 Kivimuuri autopaikkojen vierellä.
4 Valtaisan terassin aihio.
5 Terassi valmistuu ja perhe nauttii helteistä ( sekä sipseistä ) kuunnellen ysärihittejä radiosta.

Pin It!

4 kommenttia:

 1. Vimoseen pisteeseen asti luin :) Sinun blogi on niin sinun itsesi näköinen, että mulle on ihan sama vaikka kertoisit miten ihanista kihveleistä, takuulla olisi mielenkiintoista luettavaa sekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju!!! Seuraavaksi ostan sitten ne kihvelit :)

   Poista
 2. Täällä kans luettiin viimeseen lauseeseen asti :) Ja pakko myöntää, että joistaki blogeista tulee vaan ne kuvat kateltua. Mulla on vähän sama, etten viitti niistä kihveleistä yms. alkaa kirjottamaan, monesti saatan ottaa jostain uusista jutuista kuvat, mutta blogiteksteihin/-teksteiksi ne ei ikinä päädy.. Mutta, nyt oon löytäny tuon IG:n johon on helppo, kiva ja nopea lisäillä kuvia ilman pitkiä tekstejä ;)


  p.s. sun tekstit on kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Ihana kommentti. Olen samaa mieltä instasta, sinne on mukava lisäillä kuvia arjesta ja sisustuksesta, mutta blogitekstien aiheeksi niistä tuskin on. Sensuurini taitaa olla liian tiukka :D ?!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...