1.4.2014

LENTOON!

Kuvia Instagramista.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista, joita jätitte edelliseen postaukseen. Kylläpäs se ilahdutti. Oli oikein mukava kuulla, että kuvat meidän naperoista ilahduttivat myös teitä.

Tänään on jännittävä päivä. Lennän nimittäin Liettuaan, jossa olen pari viikkoa tekemässä sinne avautuvan H&M:n esillepanoja. Hieman pakkausstressiä on ilmennyt, kuten kuinka monet alkkarit ja sukat nainen oikein tarvitsee kahden viikon reissuun! Viikonloppuna selvisi myös, että kotimme on tämän viikon lauantain Savon Sanomissa. Minäkin joudun lukemaan version netin kautta (toivottavasti netti toimii), joten  yritän lisätä linkin myös tänne. Blogi jää nyt parin viikon tauolle, jonka varmaan huomaatte siten, etten käy kommentoimassa niin usein. Siitä pahoittelut! Sitä vastoin, yritän kuvata matkakuvia Instagramiin. Minut löydät sieltä nimellä emiliakarenina.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!Pin It!

2 kommenttia:

  1. Täytyypäs syynätä lauantain Savokki oikein tarkasti! :) Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä ollaan hyvin ristiriitaisessa kaupungissa. Välillä todella hienoja rakennuksia, vähän matkan päästä puuhökkelikylää. Ruoka on hyvää:) Lauantain koti ja asuminen -liitettä odotellessa.

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...