14.9.2013

PÄÄ TÄYNNÄ...

...räkää
...ideoita ja
...jännitystä !!

©EmiliaKarenina

Viikkohan siinä vierähti ihanaa työelämää, ennen kuin jokin nuhaviirus minut tavoitti. Eli täällä ollaan niiskuteltu ja yritetty selvitä uudenlaisesta arjesta. Töihin paluu on kuitenkin tuntunut luksukselta. Haasteita, virikkeitä ja ihania työkavereita! Olen saanut viimeisen kahden viikon aikana kuulla monelta taholta, että hei, olen lukenut blogiasi. Minä olen hämmentyneenä ottanut kommentteja vastaan (vähän myös häpeissäni), sillä on uskomatonta, miten moni tätä käy lukemassa - tietämättäni! Ilmoitelkaahan anonyymit lukijat itsestänne välillä, sillä se on ihan mahtava palkinto tällaiselle epävarmalle kirjoittajalle. Ihan mahtava palkinto on myös luvassa ensi maanantaina pyörähtävässä arvonnassa, olkaahan kuulolla hyvät lukijat!

Yllä on luonnos, jonka piirtelin kesällä. Tuollainen näkymä alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan tontilla, vai voisinko jo sanoa, kodissamme... Olemme saaneet väliseiniä pystyyn ja tänään menen vihdoinkin napsimaan kuvia rakkaalla Canonilla. Ihan huippua päästä vihdoin seuraamaan, kuinka suunnitelmat toteutuvat ja tila rakentuu. Ainakin kodinhoitohuone näyttää isolle ja mahtavalle. Eteinenkin tuntuu eteiseltä, kun seiniä on pystyssä. Tehtiin myös pieni muutos eteisen seinän stinttiin ja lyhensimme sen 170 sentistä 120 senttiin.

Pää on siis ollut täynnä ideoita koko viikon, mutta hetkeä kirjoittamiselle on ollut liian vähän. Pian alkaa olla aika päättää lattiamateriaalit, laatat, olohuoneen sisustuspaneeli, saunan lasiseinä, tapetit, tapetit ja tapetit! Pääsen elementtiini! Olen seikkaillut tällaisella tapettisivustolla parina iltana. Löysin sieltä myös ihanan tapetin, jota haaveilen nyt tyttären huoneeseen.


Yukari Sweeney - Lord of the Manor, Just Kids Wallpaper.

Samoin ihailen Siparilan sisustuspaneeleja (aina ja ikuisesti). Yksi hyvä vaihtoehto on sisustuslauta Roso, joka on karheapintainen lauta, jossa laudan alle jäävä seinä maalataan tummaksi ja laudat asennetaan noin sentin, tai kahden päästä toisistaan. Toinen kiva vaihtoehto on struktuuripaneeli STS, jossa on pontti, eli lautojen väliin ei jäisi rakoa. 

Niin, paneelin paikka on ruokailutilan vieressä, sen voit bongata myös yllä piirtämästäni luonnoksesta... 

Mainitsinko alussa myös jännityksen. Jep, jännittää ihan koko ajan. Ensimmäisenä se, että kuinka hirveitä mittavirheitä on tullut tehtyä pohjapiirosta suunnitellessa. Toimiiko suunnitelmani todellisuudessa, nyt kun väliseinät vihdoin nousevat. Lisäksi jännittää päästä tekemään lopultakin pintamateriaalivalintoja, jotka ovat olleet niiiiiiin pitkään vain haavetasolla. Jännittää myös ihan kamalasti päästä Habitare-messuille ( kiitos lipusta Tikkurilalle!). Minä olen siellä pyörimässä kamerani kanssa viikonloppuna. Saa nykäistä hihasta, jos tunnistaa.


Mutta sitä ennen, kumpaa paneelia laittaisit?

Roso-sisustuslauta 145mm, Siparila.

Struktuuripaneeli STS, hienoharjattu 176 mm, Siparila.


Pin It!

4 kommenttia:

 1. Hei Emilia! Älä sinä yhtään nolostele blogiasi. Ihastelin juuri noita todella kauniita trendikoosteitasi. Paitsi, että ne ovat sommittelultaan valtavan kauniit, ovat tekstit todella ammattimaisia ja taiten kirjoitettu.

  Siparilan paneelit ovat kauniita. Lauta on mielestäni kivemman näköinen, tuo musta väli ryhdistää. laudan vain joutuu kiinnittämään päältä, kun taas STS paneelin naulaukset saa tehtyä piiloon ponttiin. Jos naulaa kannattomilla nauloilla, ei taida silti olla väliä, vaikka olisikin päältä naulattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija!!! Kiitos, että olet löytänyt blogiini ja kiitos positiivisesta palautteesta. Sinulla on myös ihana blogi, jota mielelläni seuraan. Hyvä pointti tuo naulankannat, täytyypä ottaa asia puheeksi miehen kanssaä:).

   Poista
 2. Täällä kanssa tsempataan ja ehdottomasti myös laudan kannalla!
  Paranemisia,
  Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siru! Tykkään myös laudasta tosi paljon!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...