22.12.2012

1½ T*A*R*J*O*U*S*T*A

Nyt niitä sitten satelee, luonnoksia ja tarjouksia. Ai, että tekisi mieli laittaa kuvia tänne, muttei uskalla rikkoa tekijänoikeuksia. Saatiin Kastellilta arkkitehdin puhtaaksi piirtämät piirustukset ja 3D-ulkokuva, muttei tarjousta. Jukkataloilta saatiin tarjous vesikattovaiheeseen, muttei kuvia. Ihan kilpailukykyinen tarjous, jossa bonuksena olisi ollut lahjakortti Värisilmään. Siis sillä ehdolla, että tilattaisiin paketti tämän vuoden loppuun mennessä. Ei ehkä pysty niin nopeisiin päätöksiin. Jukkatalojen sivuilla olevan Muuttovalmis paritalo 201-11  ulkokuvan avulla voi vähän fiilistellä minkä näköinen mökki meille on joskus tulossa, kattomateriaalina vain konesaumattu peltikatto. Niin, eikä talo tule olemaan kokonaan valkoinen.


Jukkatalo paritalo 201-11


Ehkä  Calla Talojen paritalo 128 on ulkonäöltään enemmän sellainen, millainen toivoisin talon olevan. Katon ja terassin muodolla saa kivasti rytmiä pitkään taloon. Meillä on pari eri vaihtoehtoa minkä kokoinen takaterassi voisi olla. Joko kodinhoitohuoneesta olohuoneen isojen ikkunoiden eteen koko matkalta, tai puoliksi. Tässä muistutuksena meidän pohja ja Calla Talojen paritalon kuva, oikeanlaisella kattomateriaalilla.

Calla Talo paritalo 128

Paritalon pohja, piirros Emilia Knuutinen

Nyt vielä odotellaan Fin Ekolta tarjousta ja Omatalolle pitäisi lähettää uudella pohjalla tarjouspyyntö. Sitten aletaan miettiä kenellä on paras tarjous ja materiaalit, ja tietysti painoarvoa annetaan myös lahjakorteille ja muille eduille, kuten takka-alennus jne.

Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...