15.10.2013

TERASSI


Terassikelithän on ihan kohdillaan, vai mitä? Rovaniemellä sataa kuulemma jo lunta. Aaargh. Itse en malta odottaa ensi kevättä,  kevään ensimmäistä lämmintä aamua, kun voi vihdoin aukaista terassin oven ja hiipiä aamukahvi kädessä rappusille suunnittelemaan lumen alta paljastunutta keskeneräistä pihaa. Tuohon hiekkalaatikko, tuohon pari tuijaa, miten ois omenapuu?... Ai niin, huomion kohteena on tänään vastavalmistunut terassi, ei siis keskeneräinen piha, keskity.

Materiaaliksi valikoitui kyllästetty puu, josta tehtiin terassin pätkä lipan alle. Terassia on tehty yön pimeinä tunteina, nenät punaisina ja projektia on käyty kuvailemassa kohmettuinein sormin. Syksy. En tykkää sinusta ja talvesta vieläkin vähemmän. Nyt tuntuu, etten tykkää edes kynttilöistä. Mikä lie.

Tässäpä kuvia. Kaiteetkin on vielä nikkaroitava, mutta ensi kesälle jää alaterassin valmistus ja se pihan laitto.Tykkään!

Sisälläkin tapahtuu kaikenlaista. Kylpyhuone on vesieristetty ja siellä on päästy laatoittamaan. Tänään valmistuikin jo yksi seinä. Kuvia tipahtelee sitten loppuviikosta. Minä olen metsästänyt lattialaattoja ja tilaillut kaikenlaista, muun muassa parketin ja mdf-paneelia kattoon. Siis minä, ei uskois! Mutta meidän on ollut vähän pakko tehdä tällaisia työnjakoja, kun mies tekee töitä tontilla päivätyön ohella, joten sisustusmateriaalien hankinta on jäänyt täysin minun kontollani. Muttei se haittaa, vastuu on kivaa. Tai niin pitkään, kunnes osaan tilata tuotteita oikeita määriä. Toivottavasti en ole tehnyt hirveitä mokia... :)Pin It!

1 kommentti:

  1. Tuosta tuleekin todella hyvän kokoinen terassi. Meidän oma vihdoin myös valmistui viime syksynä, melko myöhään. Tälle keväälle jää sitten terassin laitto loppuun. Ainakin täytyy jonkinlaiset kalusteet hankkia, sekä varmastikin markiisi. https://www.kaihdinasennus.com/markiisit

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...