12.5.2013

A*R*V*O*N*T*A

 ----------------------------  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT --------------------------------

Hiljattain rikkoontuneen 10 000 sivunäytön kunniaksi ajattelin järjestää ihka ensimmäisen arvonnan. Arvonta tuleekin olemaan mielenkiintoinen, sillä se toteutetaan kyselynä. Kyselyn aiheena ovat sauna ja saunassa käytetyt sisustusmateriaalit. Samaa teemaa kantaa myös arvottava palkinto! Saunaan sopivia puumateriaaleja on saatavilla nykyään lähes valkoisesta ihan mustaan. Perinteiset sisustusmateriaalit ovat kuusi, haapa ja leppä, mutta ulkomaalaisista lajikkeista esimerkiksi tuija on suosiossa. Saatavana on myös lämpökäsiteltyä puuta, jolloin sauna saa lämpimän ruskean sävyn. Erilaiset laatat saunan sisustusmateriaaleina ovat myös yksi vaihtoehto. Koska kesä lähestyy ja suomalaiset hakeutuvat pian lämmittämään juhannussaunojaan, halusin selvittää millaisessa saunassa löylyt maittavat parhaiten. Eli mihin suuntaan saunan sisustustrendeissä ollaan menossa? Tähän Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kun vastaat kyselyyn sivupalkissa! Miellyttääkö sinua hennon vaalea sauna, vai tumma ja mystinen? Löytyykö paras  löylytunnelma perinteisessä kuusipaneloidussa saunassa vai nautitko lämmöstä kylpylämäisessä, laatoitetussa saunassa?  Apuna voit käyttää alla olevaa kollaasia, johon olen kerännyt kuvia eri sävyisistä saunoista. Lisää inspiraatiota saunoihin löydän Pinterestistin sivuiltani kohteesta Sauna.


Saunan eri sisustusvaihtoehtoja.
Palataanpas siihen palkintoon. Palkinto on toteutettu blogiyhteistyönä ja sen tarjoaa Pisa Design. Yritys valmistaa pellava-puuvilla tekstiilejä saunaan ja sisustukseen. Pisa Designin takaa löytyy yrittäjänainen Satu Somero Kalajoelta. Hän valmistaa lumoavia tekstiilejä kangaspuilla, erikoisuutena muun muassa videonauhasta ja pellavasta valmistetut säilytyskorit. Saunatuotteiden materiaalina on käytetty pellavaa ja puuvillaa. Mallistosta löytyy saunaan niin kylpypyyhkeet, saunamyssyt, kylpytakit, laudeliinat, kuin saunatyynytkin. Tekstiilien väreinä ovat mustanharmaa, turkoosi, oljenharmaa ja harmaanruskea. Inspiroitukaa!
VASTAAJIEN KESKEN ARVOTAAN SAUNASETTI, johon kuuluu pitkä laudeliina kokoa 48x150cm, sekä saunatyyny kokoa 25x50cm. Arvottavien tekstiilien väri on harmaanruskea.Arvonnan säännöt. 

1. Osallistut arvontaan yhdellä arvalla, kun vastaat kyselyyn ja jätät puumerkkisi tämän blogitekstin alle.
2. Osallistut arvontaan kahdella arvalla, kun lisäksi tykkäät Pisa Designin Facebook-sivuista osoitteessa: https://fi-fi.facebook.com/pisadesign
3. Osallistut arvontaan kolmella arvalla, jos tykkäät myös Valontalon Facebook-sivuista tai liityt lukijakseni. Jos olet jo lukijani, saat mahdollisuuden kolmeen arpaan jakamalla yllä olevan arvontakuvan blogissasi tai facebookissa.

HUOM! Anonyymi lukija, muista jättää selkeästi erottuva nimimerkki, kuten sähköpostiosoitteesi. Muistakaa mainita kuinka monella arvalla osallistutte arvontaan. Kaikista tärkeintä on: VASTATA KYSELYYN.

Arvonta loppuu sunnuntaina 26.5.2013 klo 20:00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti!


Hyvää arpaonnea toivottavat: Emilia ja Satu.


 ----------------------------  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT --------------------------------

Pin It!

32 kommenttia:

 1. Tuomas Rapp12/5/13 11:40

  Kaksi arpaa kiitos. :)

  VastaaPoista
 2. 2 arpaa
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Tummat saunat ovat olleet jo jonkin aikaa, joten luulisin että ollaan menossa vaalempaan suuntaan. Vaikka eihän se aina ole niin siivous ystävällinen vaihtoehto, ainakaan mökillä missä järvivesi käytössä... :)(3 arpaa)

  reija.kovalainen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana!

  Meillä on tumma sauna edelleen niin ihana, etten kaipaa muuta tilalle. Puusauna on käytännöllinen tummana, ei tarvitse jynssätä tummuneita paneeleita. Sähkösaunan ottaisin vaaleana, mutta ihan valkoinen on jotenkin kolkko..

  VastaaPoista
 5. 3 arpaa ja lämpökäsitelty. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kolmella, vaalein olisi omaan mieleen eniten.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kolmella arvalla mukana. Ja lämpökäsitelty on minulle mieluisin. :)

  VastaaPoista
 8. Kolme arpaa ja kyllä se paras sauna on perinteinen mökkisauna Itä-Suomessa järven rannalla... :) Mutta omaan kotiin voisi olla kiva sellainen aika tumma sauna-pesä. Iso puukiuas sinne on jo hankittu ja toiminnassa, muu remontti onkin toistaiseksi rempallaan - valmistuu ehkä 2020? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvää tulee, eikös niin;)

   Poista
  2. Kaksi arpaa ja VAALEA!
   mari.knuu@luukku.com

   Poista
 9. Kieltämättä paras sauna on perinteinen mökkisauna :-) Mutta lämpökäsitelty puukin on hyvä.
  Kolme arpaa.
  satu(at)karijasatu.net
  Terveisin Satu

  VastaaPoista
 10. Perinteinen sauna se paras on :) Yhdellä arvalla mukana.

  Veera/veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 11. Kolme arpaa, perinteinen tottahan toki!

  marzutsei@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla, ja musta yhä miellyttää tunnelmallisuudellaan :)

  VastaaPoista
 13. Musta, niin tunnelmallinen. Savusauna, ah... 2 arpaa. -annie

  VastaaPoista
 14. Vaalea sauna, luonnon valoa ja luontoa ikkunasta saunaan. Siitä koostuu oma suosikki!
  Kissankulman Kipa Koo.

  VastaaPoista
 15. Osallistuttu arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä jos kerrot kuinka monella arvalla osallistut ja millä nimellä, niin voin laittaa arpakoriin lipukkeet. Arvonnan säännöt ovat yllä :)

   Poista
 16. No nyt on varmasti kolomen arvan eestä tehty töitä ;)

  Ja vastasin että c) vaikka oma sauna onkin b) (värimaailmaltaan) mutta ehkä just nyt tässä mielentilassa se cee on se paras.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Kiitos mainoksesta ystävä hyvä <3! Kolmen arvan edestä saa melkein hiirikäden aikaiseksi.

   Poista
 17. Lämpökäsitelty on mun suosikki

  VastaaPoista
 18. Musta jotenkin viehättään tällä hetkellä. Kahdella arvalla mukana. m_yrjn (at) yahoopistecom

  VastaaPoista
 19. Heippa! Musta sauna näyttää kivalta, siinä täytyy kyllä olla ikkuna. En kyllä tiedä miltä se tuntuis talvella, olisko se sitten liian kolkko.
  paula.jakobsson (a) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vastattu on :) Omaa silmääni miellyttää laatoitettu sauna, jostain kumman syystä :P Mies taas kallistuu perinteisen puoleen, joten tulevan talon remontissa saadaan varmasti pientä kädenvääntöä aikaan! Yhdellä mukana :P
  minuhno at gmail.com

  VastaaPoista
 21. Höh. Luulin vastanneeni, mutta kommentti taisikin hävitä. Julistan siis uudelleen, että vaaleasta tykkään. Yksi arpa: ryan.kraujale gmailissa.

  VastaaPoista
 22. Kyllä se taitaa olla lämpökäsitelty. Yhdellä arvalla osallistuu Mirri Erholtz :).

  VastaaPoista
 23. Paras sauna c eli musta. Kahdella arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Paras sauna on B, tunnelmallinen.
  yhdellä arvalla mukana.
  Sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Paras sauna on B. vaikka pidän paljon meidän omasta osin mustasta(seinät) saunasta, niin koko musta ei ole hieno. Yhdellä arvalla mukana. lapse80 ät hotmail piste com.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...