25.5.2013

W*C

WC:n sisustussuunnitelma

Yllä olevaan kuvaan olen suunnitellut wc:n kalusteita, pintamateriaaleja ja värimaailmaa. Kuvan kalusteet ovat Ikean Godmorgon-sarjaa. Lattiaan laitamme harmaan laatan, joka jatkuu samana keittiössä ja eteisessä. Seiniin tulee valkoinen kiiltävä laatta, mutta takaseinään voisi ajatella jotain tehostetta, kuten kuvassa vasemmalla olevaa valkoista laattaa. Takaseinän tehoste voisi olla koko seinän matkalta tai sitten vain laatan leveydeltä wc-istuimen takana. Laatassa saisi olla mieluusti jokin efekti, mielenkiintoinen pinta aaltokuviolla, tai graafinen muotokieli. Kivoja laattoja olen koonnut aiemmin koollaasiin täällä. Olen ihastunut vaalean puun, kiiltävän valkoisen ja mattaharmaan yhdistelmään. Näillä mennään myös vessan sisustuksessa. Minulla on myös lahjaksi saatu Vitriini-rasia, joka pääsee vihdoinkin oikeuksiinsa uudessa vessassa. 

Luksusta vessaan voi tuoda monin keinoin, kuten kauniin hanan muodossa.Hansgrohen Axor Starck -pesuallashanan vesiputoussuuttimella.
Leikittelevää muotoilua tarjoaa SOLO-pesuallashana.
.
Pesuallashana Vienda 1714F, ORS6110072, 1
Oras Vienda pesuallashana on yksinkertaisen tyylikäs.
Hansa Hansamurano -hanasta vesi laskeutuu kauniisti.


Pin It!

2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää kollaasi sekä hanavalinnat :)
  / Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hanojen hintahaarukka: halvin 150 euroa, kallein yli 1000 euroa. Olisihan se ihan kiva, jos ois varaa laittaa pelkkään hanaan 1000 euroa. Ei ehkä meidän budjetilla :P

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...