5.5.2013

K*V*I*K*K*E*I*T*T*I*Ö


Kvik 'Mano' korkeakiilto-ovi, taso 'Light Oak'

Poikkesimme loppuviikosta Kuopion Kvikillä pohtimassa keittiön materiaalivalintoja. Meitä palveli oikein asiantunteva myyjä, joka lupasi hyvää tarjousta ja siitä lisää myöhemmin... Keittiöön haaveilemani korkeakiiltoinen Mano-ovi menisi budjettiin (varmaan ensimmäinen asia tähän mennessä ;) ja kodinhoitohuoneen kalusteet olivat myös hinnaltaan hyvin kilpailukykyiset. Yläkuvassa on Kvikin 40mm laminaattitaso Light Oak, jota pohdin tasovaihtoehtona numero yksi. Toisena tasovaihtoehtona olisi 20 mm, valkoinen laminaatti,  White Structure. Aiempia suunnitelmiani keittiöstämme löydät täältä ja täältä. Pohjakuvan voit käydä kurkkaamassa Tiedot-linkistä.


Kvik Mano korkeakiilto-ovi, Light Oak -taso
Välitilaan haaveilen kiiltävää valkoista laattaa, jossa olisi jokin kiva struktuuri, kuten laattapisteen Ev Diamond White, jota haaveilin joskus myös kylpyhuoneen yksityiskohdaksi. Lattiaan meille tulee laattoja, sävynä jokin vaaleanharmaa. Nyt kyselisinkin, että miltäs näyttää

Voisiko seinää kiertävä taso olla sittenkin eri materiaalia? Kuten valkoista laminaattia ja saareke olisi vain puunsyykuviota? Tuleeko tuosta puunsyykuviosta ähky, kun saareke on noin massiivinen? Tässä vähän vastaava ideaa siitä, mitä ajattelin.  


Hei, ja sitten otetaan vastaan kommentteja myös valkoisesta laminaattitasosta, miten toimii käytännössä? Kaikki murut näkyy jep, mutta onko muuta?
Kiitos :)


Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...