8.4.2013

P*I*H*A*A

Tein pikaisen pihasuunnitelman louhintaa ajatellen. Kun tontilla räjäytellään, olisi hyvä tietää mihin niitä kiviä sitten sijoitellaan. Tontin takaosan ajattelimme jättää luonnontilaan, jonne kiviä aseteltaiisiin valmiiksi 'aitamaisesti', sekä myöhempää käyttöä varten, kun muu pihan laitto alkaa. Tässä pohjakuvaa.Seuraavassa istutusideoita, mitä on syntynyt tähän mennessä. Tarve tälle suunnitelmalle ehkä vuoden päästä, mutta kevät, oi kevät sen tekee, että tällaisia tekee mieli miettiä :)


paritalon pihasuunnitelmaPin It!

3 kommenttia:

  1. Justiisa tähän liittyen mulla oli pari pointtia siitä suunnitelman tekemisestä jo varhaisessa vaiheessa. Ensinnäin sellaista pihasuunnittelijaa voin sen tähen suositella, että se osaa ottaa huomioon monia semmosia asioita, joita ei ite tajua. Siis nimenomaan sellaisessa laajemmassa mittakaavassa. Ja sit taas kun sen suunnitelman tekee ajoissa, niin voi jo isoja maansiirtotöitä tehdessä ottaa huomioon niitä erilaisia vaiheita.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se menee. Kannattas sijoittaa pihasuunnitelmaan, mutta näillä rahkeilla mennään varmaan appiukon vision mukaan, jolla aika paljon jo tietotaitoa, rakentaja kun on.

    VastaaPoista
  3. :) Se on aina hyvä, kun tietotaitoa löytyy läheltä. On yllättävää miten muut voi auttaa näkemään sen oman laatikon ulkopuolelle. (Vaikka sulla visuaalinen silmä ja kokonaisuuksien hahmottaminen onkin varmaan eri luokkaa kuin mulla..!) Odotahan vain kun rakennusprojekti alkaa tosissaan olemaan ajatuksissa Ihan Koko Ajan, siinä vaiheessa rupee tuntumaan ettei näe mehtää puilta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...