29.4.2013

M*A*K*K*A*R*I

Ylellinen, yksinkertainen, harmoninen, toimiva, uninen, pehmeä, viileä, kotoinen, lämmin, kutsuva, tyyni. Sellainen saa olla minun makuuhuoneeni.

Missä värissä sinua nukuttaa parhaiten?
Mikä väri kestää aikaa?
Miten säätelet valoa?
Entä ne lempilakanat?

Kuinka sitten makuuhuoneesta saa sen rauhallisen tyyssijan, jonne on hyvä mennä lukemaan kirjaa, tai ottamaan torkut, tai vastaanottamaan seuraava aamu? Minun ratkaisuni on pelkistys.  Jos haluan, että makuuhuone pysyy siistinä, eikä nukkumaan mennessä tarvitse heti ensimmäisenä heitellä sängyn päältä  likaisia sukkia, pehmoleluja, ruoanmuruja, keskeneräisiä neuleita tai savonsanomia  - pidän makkarin niin simppelinä, kuin vain voin. Vain sänky ja lukulamppu riittää... Ja jokin penkki jolle heittää vaatteet.

Haaveissa siintää jo makuuhuoneen sängynpäädyn toteutus. Tässä Joitain Kivoja Ideoita...


Sängynpääty vanhoista laudoista ja valokuvia pyykkinarulla, ihana!

Keskipisteenä on sängyn levyinen taulu.

Edullinen vaihtoehto on käyttää työmaalta jäänyttä lavaa.

Tässä on sommiteltu  puisia seipäitä ja aika kiva yöpöytä, eikö? Heti tuli
idea käyttää meidän vanhoja heinäseipäitä ja tehdä niistä jotain, hmm...

Luksusta kattoon? Tai miten ois peili sängynpäädyssä?

Tässä on keskipisteenä kuvakollaasi  - myös hyvä vaihtoehto!

Entäs tapetti tehosteseinä...

..tai hylly pienesineille ja tauluille, huomaa myös pehmeä topattu sängynpääty.

Yhteenvetona itselleni selvisi, että jokin kuvakollaasi on pakko johonkin saada. On niin paljon ihania kuvia muksuista, että  haluan katsoa niitä päivittäin, enkä vain silloin, kun muistan avata kuva-albumin tai ulkoisen kovalevyn :).

Pin It!

4 kommenttia:

 1. Juu toi ensimmäinen on aivan ihanin! :) Mun tapa saada makkarista rauhan tyyssija, on vetää korvatulpat korviin ja pimentävät verhot ikkunaan :D Oon niiin herkkä äänille, et en kestä ilman korvatulppii ku Jussi kuorsaa :D

  VastaaPoista
 2. Taulut ja kollaasit sekä isot että pienet ovat mun suosikkejani. Tosin nuo pelletti- päädytkin ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Pimentävät verhot on huippu keksintö! Ilman niitä ei kyl pysty enää nukkumaan. Meillä on pimentävät verhot myös olkkarissa. Ne on hyvä vetää eteen jos alkaa porotus käymään päähän :D

  Taulut ja valokuvakollaasit on minustakin ihania! Jos ei sitten makkarissa, niin jossain muualla, esim ruokailutilassa... Jokin sängynpääty olisi mahtava saada ja puinen olisi ihan ykkösenä toivomuslistalla ja low-budgetilla nikkarois sen ihan itse.

  VastaaPoista
 4. Ajattelin kysellä läheisistä amiksista tms. onko maalareita lopputyötä vailla. Jos saisi halvalla koristemaalauksen! Pari ideaa oli, löytyvät blogista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...