8.3.2013

K*Y*L*P*Y*H*U*O*N*E

Eiköhän se olisi aika raapaista hieman tuota kylppärinkin värimaailmaa ja ideoita.  Mennään varmaan hillityin vedoin, eli lattiaan 10x10 ja seiniin 20x40 laattaa. Väreinä puhtaanvalkoinen yhdistettynä pehmeään harmaaseen. Teimme aikaisemman asuntomme pesutilojen katon sormipaneelista (huom. linkki remonttikuviin) ja se oli aika kivan näköinen, kun käsittelimme sen Tikkurilan saunavahalla mustaksi. Nyt ollaan mietitty vähän paksumpaa paneelia, jossa olisi valeura. Mitenhän kuvan paneeli toimisi katossa? Pitäisiköhän senkin olla tumma?


Kuva lainattu täältä.
Laattojen valintaan vaikuttaa vahvasti kokemuksemme tummasta lattiasta. Samaiseen kylpyhuoneeseen, jonka remontoimme, valitsimme juuri tummat 10x10 laatat. Laatassa ei niinkään ollut mitään moittimista, vaan tummissa saumoissa, joihin jäi koko ajan ikäviä kalkkitahroja. Nykyiseen asuntoomme valitsimme juuri tästä syystä vaaleanharmaan laatan ja vaaleanharmaan sauman, eikä saumaongelmaa tullut. Nyt hakusessa on näiden välimuoto, eli keskiharmaa laatta, jonka koko saisi olla 10x10. Seuraavanlaiset seinä-ja lattialaatat ovat minun mieleeni tällä hetkellä.

1. DVB MEMOIRE OCEANE WHITE DECO 25X70, Laattapiste
2. EV ONA NATURAL 33,3X100, Laattapiste
3. EV PEARLS WHITE 33,3X100, Laattapiste
4. EV DIAMOND WHITE 33,3X100 Laattapiste
5. WABI RUGIADA 20x40, Cello
6. LUOTO 10x10, Rtv-yhtymä

Kylpyhuoneeseemme haluaisin jonkun kivan idean shamppoille ja purnukoille. Seuraavissa ihan kelpoja ideoita sekä mieluisaa värimaailmaa ihasteltaviksenne.


Pin It!

4 kommenttia:

 1. Meillä on juurikin sellainen parin sormen levyinen valeponttipaneeli saunan, suihkuhuoneen ja vessan katossa. Tykästyttiin siihen tosi paljon jo ennen remppaa talon saunatiloissa ja vaikka emme voineet säästää vanhoja paneeleita rempassa, teetimme samanlaista kattoihin uutena. Minä ainakin tykkään siitä tosi paljon edelleen.

  VastaaPoista
 2. Löysin netistä kuvia sellaisesta katosta, joka on ollut mielessä. Juurikin sellainen kahden sormen levyinen paneeli: Bassotalo villa oliver.
  http://www.asuntomessut.fi/content/bassotalo-villa-oliver-kylpyhuone

  VastaaPoista
 3. Juurikin tuon kuvan näköistä (ja väristäkin) meiltä löytyy. Meidän oli hankala saada tuota paneelia mistään, rautakaupat ei pari vuotta sitten ainakaan sitä myöneet. Teetettiin sitten Iisalmessa yhdellä sahalla ja oltiin muuten tyytyväisiä lopputulokseen, mutta valepontin ja oikean pontin välinen ero jäi hitusen liian selväksi. Eli siis oikea pontti on valeponttikohtaa vähän leveämpi. Tämä siis vinkkinä jos jossain vaiheessa olette vaikka teettämässä paneelia, kannattaa tarkistaa paneelit ennen ostamista/asentamista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...