20.4.2015

HURMAAVAT OMPUT

Mikä kunnia on päästä esittelemään kuopiolaisen yrityksen, Ateljee Keltaisen Talon uutuuksia blogiyhteistyön merkeissä! Kuopiolaisen suunnittelijakaksikon Emmi Niikon ja Jonna Silvennoisen designyritys Ateljee Keltainen Talo on laajentanut tuoteperhettään tuomalla markkinoille hurmaavat sisustustyynynpäälliset, sekä uudet, upeat sisustusjulisteet. Pääroolissa hurmaa, mikäpäs muu kuin suunnittelijoiden suosikkihedelmä - omppu. Koska ekologiset materiaalit ovat  yritykselle tärkeitä, valmistetaan tyynynpäälliset 100% puuvillacanvaasille (on muuten ihan todella vahvaa ja laadukasta materiaalia!) ja julisteiden materiaalina on puhdas kierrätyspaperi tai kevyesti käsitelty julistepaperi. Sisustustyynyt voi pestä 40 asteen lämpötilassa ja sisälle sujahtaa 50x50cm tyyny. Kiinnitys tapahtuu vetoketjulla. 

Tuotekuvaukset veivät totaalisesti mennessään ja innostuin kuvausten myötä vaihtamaan jopa pojan huoneen järjestystä. Tyynyistä suloisimpina pidin pastellimintun ja -roosan värisiä "Omppu Sweet Omppu" päällisiä. Taitaa käydä niin, että lunastan niistä ainakin toisen kotiimme. Tyynyistä myös mustavalkoinen iso omena toimisi mainiona katseenvangitsijana olohuoneessa. Julisteuutuuksista neliönkokoiset 50x50 taulut olivat mielestäni herkuimmat! "Omppu Sweet Omppu" neliöjulisteet ovat saatavissa kolmessa eri värissä: mustavalkoisena, keltamustana ja pastellisävyisenä. Ne sopivat standardikokoisiin kehyksiin, ja niistä kaksi jälkimmäistä on nähtävissä lasten huoneen kuvissa. Erityisen paljon tykkäsin pojan huoneessa näkyvästä keltamustasta taulusta, joka nojaa kuvissa seinää vasten. Se oli kuin luotu sinne, ostoslistalle siis! Luulenpa, että tyttäreni ei anna minun tilata taulua vain pojalle, hän kun ihastui pikkuomppuihin heti kättelyssä ja vaatii pastelliroosan ja -mintun väristä taulua kotiimme. Ei haittaa, sillä tykkäsin siitäkin hirmuisesti. 

Ei voi kun kiittää yhteistyökumppania tyynyjen ja julisteiden lainasta, kylläpäs saitte minut inspiroitumaan! 


Verkkokauppaan pääset tästä (klik)!


KUKA


Suunnittelutoimisto Ateljee Keltainen Talo Ky perustettiin lokakuussa 2013. Suunnittelijat  Emmi Niikko ja Jonna Silvennoinen toimivat ennen yhteisen yrityksen perustamista suunnittelevana työparina kuopiolaisen mainostoimiston leivissä. 


MITÄ

Ateljee Keltainen Talo  suunnittelee ja myy omaa designmallistoaan keittiöpyyhkeistä ja juuttikasseista sisustusjulisteisiin ja postikortteihin. Tänä keväänä mallisto laajenee myös sisutustyynynpäällisillä. Inspiraationsa suunnittelijat saavat omasta elinpiiristään, esimerkiksi "Omppu Sweet Omppu" on saanut syntynsä Kuopion Keltaisen Talon keittiön ikkunoita koputtelevasta vanhasta omenapuusta.  Yrityksen tuotteet ovat kotimaisia, lähes poikkeuksetta valmistettu Kuopiossa ja ne ovat saatavilla omasta verkkokaupasta sekä jälleenmyyntiliikkeistä.


MISSÄ

Verkkokauppa: www.ateljeekeltainentalo.com

KUOPIO: Alahovin viinitila, Kahvila Kaneli (showroom & pop up shop), Kaunis Veera, Kuopion museo, Kuopion taidemuseo, Luova Puoti, Pikkumakkee, Rosebud, Sininen Silta Arts & Crafts, Taito Shop,Tepan Tahkoshop, VB-valokuvakeskus (showroom & pop up shop)
Muut jälleenmyyjät, joita on kivasti eri puolilla Suomea, löydät yrityksen verkkosivuilta (klik!).

MOTTO:

"Ekologisen lähtöajatuksen lisäksi vaalimme tuotteissamme aitoa kädenjälkeä, lämmintä ja inhimillistä otetta sekä pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopivasti rakkautta, sopivasti rähinää.
Elämisen iloa!"

 Näin ihanat tuotteet eivät jätä ketään kylmäksi. Löysitkö jo oman suosikkisi?
Yhteistyökumppani on nimittäin luvannut lukijoilleni  jotain ihanaa, 
joten pysykäähän kuulolla!


Postaus on toteutettu yhteistyössä Ateljee Keltaisen Talon kanssa. 
Pin It!

2 kommenttia:

  1. Näyttävät kivoille nuo omppujutut! Voisin itsellekin ottaa olkkariin tyynynpäälliseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Päällisten kangas oli tosi vahvaa ja hyvälaatuista, kestää varmasti hyvin tällaisen lapsiperheen touhut, kun pesukertoja tullee useita ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...