14.8.2013

V*A*L*K*O*I*S*T*A
Lisää maalia!

Maalausurakka on nyt jatkunut ja päätyyn on saatu kaksi kerrosta valkoista maalia, kun isä laittoi sudin viikonloppuna uudelleen viuhumaan. Päätettiin siinä samassa rytäkässä, että pysytään alkuperäisessä suunnitelmassa ja maalataan räystään aluslaudat myös valkoisella. Minäkin pääsin irtautumaan jo hiukan puuduttavista suunnitteluhommista ja  maalasin eilen aluslautoja 35 kappaletta (varmaan miljoona jäljellä), mutta mukavaa oli! Laiska töitään luettelee, mutta minä maalasin myös tuon teknisen tilan edustan viikonloppuna. Myös asunto kakkosen etusivu on maalattu kertaalleen. Kyllä ilme muuttuu ja nopeasti, vielä kun saadaan paneelit tuonne katolle, niin alkaa näyttää hyvälle. 

ps. jos ihmettelitte päädyn harmaata raitaa, niin se on vielä maalamatta toistamiseen, ja varmaan myös rimoitukset tulevat tehosteen ympärille siistimään ilmettä.

pps. meillä on ollut sähkömies töissä tällä viikolla ja laitetaan tuonne katolle sellaiset valotykitykset, että olkaahan kuulolla! myös takaterassin valaistussuunnitelmat on menneet uusiksi :) Näistä lisää myöhemmin.Pin It!

2 kommenttia:

  1. Tuota maalaamista on kyllä ihan uskomattoman paljon, se on kyllä itselle sellaista mieluista "aivot narikkaan" hommaa, rentouttavaa suorastaan :) Meillä on ehkä ensi kesä vasta sellainen, ettei varsinaista maalattavaa enää ole missään (tai sitten pitää aloittaa jostain kohtaa jo alusta...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes uskalla ajatella kuinka paljon vielä on maalaamatta. Onneksi se on hyvää vastapainoa kotiarjelle ja onneksi olen aina ollut 'aivot narikkaan' työn ystävä. Radio täysille ja suti heilumaan, mikäs sen mukavampaa. Ja turhia stressailematta, niin ne talot rakentuu.

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...