23.8.2013

MAKUUHUONEEN SISUSTUS
























1. Lakanat: pellavapussilakanasetti 49,95€, H&M Home 2. Tapetti: Concrete Wall/Captured Reality, Mr Perswall 44€/m², 3. Lakanat: Lo-pussilakanasetti, 29,95€, Ellos, 4. Matto: Kelimmatto 140x200, 199,00€, Ellos, 5. Lattiavalaisin: Grasshopper, Gubi 665,00 € (finnishdesignshop.fi)


Mikä kielii syksystä? Oranssin värin paluu. Se on yhtä varmaa, kuin myrkynvihreät housut miestenosastolla tai sahraminkeltainen käsilaukku laukkuliikkeen ikkunassa. Oranssista innostuneena suunnittelin meidän makkarin sisustusta uudelleen. Saatoin jo aiemmin mainita, että haluaisin tapetoida betonin näköisen tapetin sängyn taakse, en ehkä koko seinän mitalta, vaan sängynlevyisenä. Mr Perswallilta löytyy kaksikin mielenkiintoista betonitapettia, kuvassa Concrete Wall.

Olen ihastunut myös itsetehtyihin sängynpäätyihin, kuvassa työmaalavoista valmistettu sängynpääty, meille voisi tulla vanhoista lankuista valmistettu pääty, jonka päälle voisi asettaa tauluja, itsetehtyjä tietty! Elloksen kuvastosta innostuneena, löysin Home-mallistosta kelimmaton, jossa on hauska, rohkea kuviointi. Ostoslistalla ovat myös pellavapussilakanat H&M:ltä (juurikin tuon tummanharmaan sävyisenä), sekä ihanan räikeät, poltetun oranssit ruutulakanat Ellokselta. Tyynyliinat voisivat antaa kivan vastakohdan pellavalakanoille. Harmaata suurina pintoina, oranssia ripauksina. (Salaa haaveilen myös lattiavalaisimesta, mutta Grasshopperin huikea hinta on vain hidaste, eikö?;)) Anopin äidin virkkaama parisängyn peitto odottaa myös esille pääsyä. Kuinka saisin sen sopimaan sisustukseen, siinäpä haastetta. Peukut pystyyn siis, että onnistun.








Pin It!

6 kommenttia:

  1. oi tuo tapetti on ihana <3 ja koko suunnitelma on hieno! :)

    http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riituli! Juuri lukaisin uusimman Plaza Koti -lehden, jossa hyvin paljon samoja teemoja esitelty, kuin tässä suunnitelmassani. Kuten ruutulakanoita, oranssia sisustuksessa ja Ferm Livingkin betonitapettikin taisi vilahtaa jossain. Suunnitelma taitaa olla hyvin trendin aallonharjalla, vaikken siihen pyrkinytkään :P

      Poista
  2. Onpa kaunis yhdistelmä :) ja oranssi sekä tuo sahraminkeltainen ovat kotiutuneet meillekin kelimin ohella syksyn merkkinä...
    /Siru

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista, en tosiaan tiedä miksei ole voinut kommentoida, kyllä tämä tehdään muutenkin niin hankalaksi bloggerissa :) Kävin juuri kotiuttamassa pellavalakanat, hypistelin myös kuparisia kynttilänjalkoja,oi voi kun tuo H&M Homen myymälä on ihana!

    VastaaPoista
  4. Pellavalakanat ovat ihania! Meillä on Hemtexin versiot valkoisena, ihan parhaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takana hyvin nukuttu yö puhtaissa pellavalakanoissa, nukuin kuin tukki. Siis vallan ihanat. Kyllä suosittelen kans.

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...