19.8.2014

TERASSIMME

Oikeastaan tämä talonrakennusprojekti on ollut meille molemmille, minulle ja miehelleni paras seikkailu ikinä. Olemme molemmat saaneet toteuttaa itseämme ja löytäneet salattuja kykyjämme ja taidon tehdä jotain omaa - rakentaa! Rakensimme talon! Suunnittelimme jokaisen yksityiskohdan talon ulkomitoista lähtien, minä pakersin pintamateriaalien parissa kaiken vapaa-aikani ja mies rakensi, jokaisen minuutin mitä vapaa-aika antoi myöten. Matkan varrella syntyi mahtavia ideoita, varsinkin valaistuksen suhteen. Valontalo on tosiaan valon talo ledeineen ja spotteineen. Odotan jo syksyä, että saamme räpsäyttää tuon hullun ulkovaloshown päälle ja ihan vain naapureiden kiusaksi, tietysti. 

Vaikka olemme tulisieluja molemmat ja yhdessä eläminen näin suuren projektin keskellä on ollut välillä hurjan rankkaa, niin silti olemme tosi hyvä tiimi. Minä suunnittelen ja hän toteuttaa. Muistattekin ehkä suunnitelmani meidän takaterassista. Olen ihan häkeltynyt lopputuloksesta. Amatöörirakentajamieheni rakensi minulle unelmien terassin. Se on niin hieno, että on ihan pakko pitää loppusyksystä terdejuhlat, tuparit, mitä vaikka. 


Inspiraation vallassa kuvasin terassia aamuauringossa...Sekä pilvisenä päivänä...Sekä alkuillasta...
Lopuksi vielä paperinpalanen mistä lähdettiin liikkeelle.


Sekä lopputulos.
Nälkä kasvaa syödessä. Lisäsimme etuterassin yhteyteen istutuslaatikon ja toinen on tulossa vielä kuvassa oikealle, terassin päätyyn. Idea kiinteästä terassisohvasta sai myös kannatusta ja viikonloppuna mies nikkaroi sohvan rungon ja minä maalailin höylättyä mäntylankkua mustalla terassiöljyllä. Nyt en malta odottaa, että voin stailata tuon terassinnurkan syksyä varten. Ajattelin tehdä sen nollabudjetilla. Katsotaan onnistuuko!

Pin It!

13 kommenttia:

 1. Kyllä on. Hieno. :)

  VastaaPoista
 2. Tilava terassi! ja peukku myös kiinteälle sohvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mahtuu temmeltämään ja ruokailemaan vallan mainiosti.

   Poista
 3. Tosi kiva lopputulos ja kiinteä sohva tosi kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odotan jo innolla että pääsen laittamaan istutuksia, valoja ja lyhtyjä syksyä varten.

   Poista
 4. Uskomatonta ahkeruutta ja taitoa. Ihailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luultiin, että parissa viikossa tehdään terassi, mutta hupsista vierähti kuukaus :D.

   Poista
 5. Ei vitsi, istutuslaatikko!!! Mikä idea!! Ihan huippu!! Ja nuo sohvat kans! Isot peukut sun miehelle (ja sullekin) loistavaa työtä :D Taidan vilauttaa istutuslaatikkokuvaa mun miehelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Istutuslaatikkoidea taidettiin saada vuoden takaisilta asuntomessuilta. Mutta tuohon pääsee ens kesänä istuttamaan vaikka salaattia ja yrttejä. Luin tämän kommenin miehelle ääneen, että kehut meni perille.

   Poista
 6. Näyttää tosi hyvälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...