22.2.2014

SINUT ON HAASTETTU!


Sain ystävän ystävältä pyynnön mainostaa Kuopiossa järjestettävää hyväntekeväisyyshuutokauppaa näin blogin kautta. Blogiani lukee moni kuopiolainen ja lähipaikkakuntalainen, joten vinkatkaa kaveria, jos luulette että tapahtuma kiinnostaa. 

Tartun tällaiseen tilaisuuteen mielelläni, varsinkin kun hyväntekeväisyyskohde on Kuopion yliopistollisen sairaalan lapsipotilaat ja heidän perheensä. Itsekin olen viisi vuotta sitten istunut oman lapsen sängyn vierellä kaksi viikkoa. Se on raskasta aikaa, kun lapsi sairastaa. Kiitos kaikesta hyvästä tuesta ja hoidosta silloin ja nyt. 


Tässä tapahtumakuvaus:

Yritykset ja yksityiset huomio! Nyt teillä on mahdollisuus saada paikallista taidetta seinällenne ja samalla osallistua hyvän tekemiseen. Nooran lahjoittama öljyvärityö on esillä maaliskuun ajan ravintola King´s Crownissa. Näyttelyn ajavaiset pidetään lauantaina 1.3. klo 19.30 alkaen, jolloin jalka vipattaa Dizzy Darlingsin tahtiin! 

Koko maaliskuun ajan voitte osallistua keräykseen nauttimalla King´s Crownissa tarjoiltavan 35 euron arvoisen hyväntekeväisyysmenun. Ravintolassa on myös myynnissä lapsille lahjoitettava taiteilijatarvikepaketti 15 euron hintaan. 

Tarjouksia voi jättää kirjallisesti ravintolaan tai tapahtuman Facebook-sivuilla. Kuukausi huipentuu hyväntekeväisyyshuutokauppaan lauantaina 29.3. klo 19.00.  Meklarina toimii koko kansan Timo Ripatti. 
Keräyskohde on Kuopion yliopistollisen sairaalan lapsipotilaat sekä heidän perheensä. Keräys on alueellisesti rajoitettu Pohjois-Savon alueelle, päätösnumero 5740/14.


Noora haastaa sinut tekemään hyvää koko maaliskuun ajan! 

Pin It!

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvä tietää! Pitää ehdottomasti käydä tutustumassa - etenkin kun tietää tuoton menevän hyvään tarkoitukseen. <3 Loistavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.S. et varmaan pahastu, jos linkitän tämän Nuapurissa facebook -sivuille? Toivottavasti et, sillä tein sen jo. :D

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...