15.9.2013

SERRANON PERHE TONTILLAEnnen kuin mennään ihmettelemään sisätiloja, saamme ihailla millaisia varjoja ilta-aurinko loi talomme julkisivuun.
Sitten seuraillaan työmiehiä touhuissaan...

 Sori vaan naapurit, mutta tuolla nuorella miehellä ei vaan nuo housut pysy jalassa. (Jätin pahimmat pyllistykset omaan henkilökohtaiseen albumiini...;)

Tässä nousevat  kosteiden tilojen väliseinäpontit, materiaalina Weberin Kahi-harkot, muuraajana isäni.
Takaterassin näkymää ihailemassa vuorostaan rakas poikani.NYT niitä väliseiniä !Tässä näkymä olohuoneesta lasten makkareille ja eteiseen päin.

Eteinen se on.

Sama näkymä kodinhoitohuoneesta käsin. Ukin innokas muurariapuri.
"Jes!"

"Minä osaan kyllä ite!"

Viikonloput ovat ihan parasta aikaa olla tontilla. Pihakin on niin täynnä autoja, että luulis jotain tapahtuvan. Eilen alkoi nousta kosteiden tilojen harkkoseinät. Asunto kakkosessa päästiin sulkemaan yläpohjaa. Sielläkin alkaa pian väliseinien rakennus. Minä mittailin tv-tason yläreunan paikan olkkarin seinään ja laitettiiinpa tukipuut varulta myös yläkaapeille, jos sellaiset joskus haluamme. Tänään sunnuntaina jatkuu hommat sisäpuolella. 

Olemme viikon aikana saaneet myös aluslautoja takaterassin puolelle. Ne pitäisi maalata kertaalleen vielä. Takaterassin valaistus on myös työn alla. Ajattelimme valaista  jokaisen pilarin erillisellä spotilla. Tästä lisää, kunhan päästään oikeaan työvaiheeseen. Julkisivun valoiksi ostimme Konstsmiden Modena 2, mustat ulkovalot, jotka valaisevat ylös- ja alaspäin. 

Viikonloppuisin riittää säpinää! Menossa mukana 2 ukkia, 1 mummo, meidän perhe (4 hlö) ja asunto kakkosen perhe (2 hlö + koira ). Siihen lisäksi paikan päälle eksyvät sukulaiset. Menoa riittää kuin Serranon perheessä.

Tällaiset ulkovalot valitsimme julkisivuun.Pin It!

6 kommenttia:

 1. voi miten valmiin näköistä :) Me ollaan myös mietitty nuita samoja ulkovaloja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät on ulkovalot, eikä liian kalliit, suosittelen. Kyllä on kiva päästä projektissa etiäpäin, varsinkin kun alkaa tulla näkyvää jälkeä.

   Poista
 2. Juu kivalta näytää...kohta pääsee sisustamaan!! :D :D
  /Siru

  VastaaPoista
 3. Hei (pari rohkaisevaa kommenttia totuuden torvelta :P) loppua kohti yleensä kaikki tuntuu hiiidastuvan ja mitä lääähempänä loppua ollaan niin sitä hiiiitaaaaammin kaikki tuntuu etenevän :D Eiku hei mahtavaa on tää teidän urakkanne ja kaikki apumiehet siellä ja herra R varmasti muistaa ikänsä muurariapuna olonsa ja voi että.. huippua! Koko perheen rojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa vaan ei hidastuisi. Nyt on niin hyvä draivi päällä! :D On kyllä niin koko perheen projekti, ettei neiti yksi-veekään jää siitä ulkopuolelle, vaan tepastelee tulevassa kodissaan kuin mikäkin kuningatar!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...